Korán teszteltem, vagy már ne is reménykedjek?
Még nyugodtan reménykedj! S csak írom, hogy mi csak 1x voltunk együtt egész novemberben úgy, hogy a párom bennem ment el... s nem akkor amikor peteérés van, hanem a mensi utáni 2. napon.. nem számítottam arra, hogy abból bármi lehet.. 9+3 vagyok... :O :)
Ha pontosak a ciklusaid, még várj pár napot, és REGGELI vizeletből tesztelj!!!! Ne délutáni hígból!
2 nappal azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie. Mert olyan tünetem volt, amiből már sejtettem: 3 nap alatt csatakra bezsírosodott a hajam... Ilyen az előző terhességemnél fordult elő utoljára... :O Az sajnos missedre végződött, remélem most rendben fog minden menni...
2-es voltam
szerintem korai volt még.
bár én meg pont hogy úgy jártam, hogy mensi előtt 2nappal teszteltem,halvány pozi lett és még aznap megjött.Pedig hamarabb sosem szokott jönni max késik 1-2napot.azóta vége a mensimnek, biztonság kedvéért csináltam egy tesztet és negatív lett :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!