Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtti nap teherbe...

Menstruáció előtti nap teherbeesés? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Este együtt voltunk, másnap megjött. Lehetséges, hogy ebből az együttlétből még lehet baba?

Tapasztalt már valaki ilyet?

2013. jan. 28. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor már nem lehet teherbe esni. Ilyenkor már annyira fel van készülve a szervezet a menstruációra, hogy nagyon kicsi az esély, hogy ilyenkor megfoganjon a baba.
2013. jan. 28. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem is aznap gondoltam a megtermékenyülést, de a spermiumok 4-5 napig is életképesek megfelelő környezetben. Csak gondoltam, talán járt már így valaki, kíváncsi vagyok. Köszi a választ! :)
2013. jan. 28. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyes írások szerint a spermiumok 3 napig élnek,de én is olvastam már 4-5 napot is.

Szóval kicsi a valószínűsége,hogy a ciklusod 4 napján peteérésed legyen.Bár hallottam már csodákról,de nagyon nem valószínű,hogy terhes leszel.

2013. jan. 28. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerosom pont a minap szamolt be arrol, hogy a menstruacio utani 2. napon fogantatott meg a babája. Es ezt az is alatamasztja, hogy nem akkor szult, mikor az orvos kiirta, hanem 3 hettel hamarabb... Erdekes, de igaz. S azota figyeli a testet, s bizton allitja, hogy neki akkor van peteerese.
2013. jan. 29. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!