Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás járhat erősebb...

Beágyazódás járhat erősebb méh feszüléssel?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 08:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem sajna meg jött! :S
2013. febr. 3. 10:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom...akkor most nyugizás és utána hajrá újra!! :)Én 6-7-re nem várom...
2013. febr. 3. 10:22
 13/20 v-f.m. ***** válasza:
Sziasztok! Kedves kérdező nagyon sajnálom, de nyugi, új hónap új esély! Én mára nem várom /vártam és még nem is jött meg (gyorsan le is kopogom):) Ha holnapig sem jön meg, amit nagyon remélem hogy nem fog, akkor reggel tesztelek :) Többiekkel mi a helyzet?
2013. febr. 4. 09:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha tesztelsz, írd meg mindenképpen! Én majd csütörtök körül tudok írni, mert 28-29 naposak a ciklusaim. Így 6-7re nem várom, de mivel a 15.ciklusnapon volt a pém, így gondolom 7-re nem várom :) Nekem egyébként a 7-8. ciklusnapon napon végig mindjárt megjön érzés, szurkálások, de ez azóta elmúlt vagyis inkább azt mondom, hogy néha olyan mintha felfáztam volna és feszít az alhasam...egyszer rózsaszínes váladékozásom volt a 10. ciklusnapon...de ezek a tünetek így a 26.ciklusnapra már csak ritkásan, enyhén érződnek.
2013. febr. 4. 09:28
 15/20 v-f.m. ***** válasza:
Kedves 14-es, persze majd jelentkezem holnap reggel :) Remélem nagyon jó hírekkel :) Nekem is voltak hasonló tüneteim mint Neked, kivéve a rózsaszínes folyást. Mára ezekből, néha hasszurkálás, és 6 napja minden reggel és néha délelőtt erős hányinger maradt. :)
2013. febr. 4. 10:36
 16/20 anonim ***** válasza:
14-es nagyon várja :) írj majd mindenképp!
2013. febr. 4. 12:15
 17/20 t.ancsa válasza:
Sziasztok! nekem is kellene egy kis segítség!! Nekem mindig 28 naposak a ciklusaim 12-14,nap szokott pé. lenni.az utolsó hónapban csak 24 napos volt! január 15-én volt mensim rá 10-11.napon volt peteérésem, tehát 25-26-án! akkor szerintetek most mikor fog megjönni? szerintetek? nagyon szeretnénk már babát és remélem nem jön meg csak mikor is?
2013. febr. 4. 17:52
 18/20 v-f.m. ***** válasza:
Sziasztok! Ma reggel teszteltem és full negatív lett. :S Amit viszont nem értek, hogy hányinger és a has szurkálás a teszt végeredménye ellenére ugyanúgy megvan, és még mindig nem jött meg, sőt tünetei sincsenek (pattanás, menzi görcsök stb.). Nem tudom most mit vagy mire gondoljak.
2013. febr. 5. 09:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves v-fm :) hasonlóan vagyok. Én úgy gondolom meg fog jönni, de remélni lehet. Van amikor nem mutatja még ki. A kolléganőmnek a nem várt napja után 5 nappal mutatta ki először :) Szóval fel a fejjel :) ha meg nem most,akkor majd legközelebb!
2013. febr. 5. 20:49
 20/20 v-f.m. ***** válasza:
Kedves Utolsó! Köszönöm a bíztató szavakat, én is gondoltam rá tegnap, hogy meg fog jönni, de a délelőtti hányinger, az édesség undor és a has szurkálás ugyanúgy megvan, ja és szerencsére még mindig nem jött meg!! :) Mivel ilyen sokat még sosem késett, és a fenti tüneteim sem voltak még, remélem, hogy még is ott van a kis pindur csak kevés volt még a HCG-m. :) Ha szombatig fent marad ez a helyzet (nagyon remélem hogy igen), akkor ismét tesztelek. :)
2013. febr. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!