Beágyazódás járhat erősebb méh feszüléssel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 08:29
1/20 anonim válasza:
Nem. Nem is lehet érezni. Maximum pici hasszurkát érezhetsz.
2/20 v-f.m. válasza:
Ez a téma engem is érdekelne, mert 21-én volt peteérésem, és azóta van, hogy feszül alul a hasam, néha kicsit tompán fáj vagy szurkál.
3/20 A kérdező kommentje:
Ugyan ez! 20-21 körül volt pé-m nekem is! Tegnap óta érzem, hogy bele bele nyilall.
2013. jan. 28. 11:40
4/20 anonim válasza:
Amikor nekem beágyazódott, akkorát nyílalt, hogy felkiáltottam:)))
Úgyhogy hátha , drukkolok neked!
5/20 v-f.m. válasza:
Nekem ez csak azért fura, mert előtte sosem éreztem iylet. Nem akarok beképzelni semmit, de remélem baba van a dologban :) Neked is nagyon szorítok! :)
6/20 A kérdező kommentje:
Én se éreztem még ilyet, pedig már van egy lányom!
2013. jan. 28. 13:32
7/20 v-f.m. válasza:
Nekem nincsen még gyerekem, ezért tapasztalatom sincsen ilyen téren, de a párommal már nagyon szeretnénk egy kisbabát :)
8/20 A kérdező kommentje:
mi a kis tesót szeretnénk már nagyon! 9 hónapja próbálkozunk
2013. jan. 28. 14:42
9/20 v-f.m. válasza:
Drukkolok Nektek, hogy összejöjjön a kistesó! :)
10/20 anonim válasza:
Most már eltelt egy kis idő...hogy álltok? Tesztek? Tünetek? :) Engem is érint a téma, nagyon szeretnénk kisbabát :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!