9 napja kesik a menszeszem de semi terhesegi tünetem nincs atol lehet baba vagy mas oka lehet. Edig meg soha nem volt ijen max 1 2 napot szokot kesni. Mitöl keshet enyit?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 16:05
11/17 anonim válasza:
Szia;) igen, lehetsz! Nekem annyi tünetem van/volt, mintha megakarna jonni, gázok, puffadas, es a mellem oldalt faj ;) ma teszteltem pozit, 6 nap késes utan:)
12/17 A kérdező kommentje:
gratulalok remelem en is ijen szerencses leszek.
2013. jan. 26. 17:24
13/17 anonim válasza:
Nagyon szurkolok :) tesztelj ;) mar tui ki kell mutatnia ;)
14/17 anonim válasza:
...és nem csak a helyesírásod, de még a stílusod is hagy maga után kívánalmakat!... :/
De hogy mitől késhet ennyit? Nos, azt mi magunk is természetesen csak találgathatjuk, mert többtényezős a dolog, mint pl.:
1. rendszeres-e a ciklusod?
2. volt-e egyáltalán ovuláció ebben a ciklusban?
3. ha volt, akkor azt bizonyossággal tudod, vagy csak feltételezed?
3. van-e esetleg tudomásod IR-ről, PCO-ról, magas prolaktinszintről ...stb.
...Remélem, minden a legjobban alakul!
15/17 A kérdező kommentje:
ok de ahogy meg tudom hogy mi a helyzet irok. vigyaz magadra vagyis magatokra!!!!!!!!
2013. jan. 26. 17:43
16/17 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes de sok mástól is késhet a menszid. Nekem volt egy hónapom amikor nem volt ovum akkor nem is jött meg. Nem volt gond csak akkor hagytam abba előtte a szoptatást és az kavart be.
17/17 A kérdező kommentje:
hat sajnos nem vagyok babas mert ezelöt 10 pecel megbetegetem. hat sajna ez van. de aki szoritot anak nagyon sepen köszönöm.
2013. jan. 27. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!