Szerintetek terhes vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
[link] - íme a kep a kontroll volnál áll is erősebb. Elmaradt mensi 6. Napján teszteltem ezt, azaz ma :)
De van egy kis baj.... 6. An voltam rakszuresen, ahol a doki azt mondta ne aztassam magamat, lehet azert mondta mert mar érzett valamit??? Es, kaptam levelet is, hogy kontrollra vissza kell mennem. Ugye nem daganat miatt lett pozitív tesztem????
2013. jan. 26. 13:02
12/14 anonim válasza:
Visszamentél a dokihoz? Mi a helyzet?
13/14 A kérdező kommentje:
Szia:) voltam, és látta a 10mm petezsákot:)) fel is irt terhes vitamint. A lelet sajnos P3 lett, de a doki megnyugtatott. HPV gyanújára kaptam gyógynövényes kupokat. Azt mondta,valószínűleg a szervezetemben benne volt a vírus/van. Agresszív kezelést most nem lehet csinálni, majd ha a baba előbújik ;)). Mellette 40x40mm cisztàm van. Deviza doki erre csak annyit mondott, terhesség segítő jóindulatú ciszta :-)) es te, hogy vagy???
2013. febr. 3. 10:03
14/14 anonim válasza:
De jó!! Nagyon örülök. Látod nem nincs semmi baj és csak öröm ért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!