Szerintetek terhes vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
[link] - íme a kep a kontroll volnál áll is erősebb. Elmaradt mensi 6. Napján teszteltem ezt, azaz ma :)
De van egy kis baj.... 6. An voltam rakszuresen, ahol a doki azt mondta ne aztassam magamat, lehet azert mondta mert mar érzett valamit??? Es, kaptam levelet is, hogy kontrollra vissza kell mennem. Ugye nem daganat miatt lett pozitív tesztem????
2013. jan. 26. 13:02
1/14 A kérdező kommentje:
Kb elso 20mp lett ilyen..azóta nagyon erős...3 percen belül iszonyú erős lett..;)
2013. jan. 26. 13:02
3/14 civic"92" válasza:
Szerintem igen de nem biztos! :D
4/14 anonim válasza:
Szerintem babás vagy!:))Gratulálok!!És csak POZITÍVAN!!:))
5/14 anonim válasza:
Mivel jól látható a 2 csík így csak gratulálni tudok :)
6/14 anonim válasza:
Ez nem kérdés!Totál pozitív!Gratulálok!
7/14 anonim válasza:
A rákszűrés eredményéhez kell legalább 2 hét. Két hete voltál dokinál?
8/14 A kérdező kommentje:
Igen! Január 7.én!! Remelem nem daganat. Ezért félek.;(
2013. jan. 26. 19:02
10/14 anonim válasza:
Ne stresszelj rá! Neked nem kell automatikusan visszamenned a rákszűrés eredményért? Nekem mindig be kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!