Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez a teázás hatása? A...

Lehet ez a teázás hatása? A tea teszi a méhemmel? Vannak tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egy hónapja iszom a cickafark-palástfű teát mert szeretném ha könnyebb lenne a teherbeesés,és most görcsölgetek már ovuláció óta,a melleim fájnak és eresek,néha szédülök és émelygek kissé.

2013. jan. 25. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is iszom őket, 3 hónapja, de múlt hónapban abbahagytam, mert a görbém "romlott"..... cikk-cakkos lett. Ebben a hónapban megint iszom és ovuláció előtt is görcsölt a hasam, illetve ovuláció után is egy pár nap után és fájtak a melleim és hányingerem volt. Ma éppen nem érzem őket. Most vagyok a 7. dpon. De a hangulatom nagyon ingadozó...... Babát szeretnénk, de nem hiszem hogy ilyen hamar már tünetek lennének, szerintem a tea miatt van.....

2013. jan. 26. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) én is így vagyok,görcsölgetek,és én most vagyok a 12. dpo.-n.Nekem a ciklusom pontos,csak hát annyi jót hallottam ezekről a teákról,szerintem a megnövekedett ösztrogén és progeszteron teszi,ez utóbbi vérbőséget okoz,és erősíti a méhfalat,talán attól vannak ezek a tünetek.De a baba sincs kizárva,hátha dolgozik a kulisszák mögött :D nagyon drukkolok hogy ezért legyen neked is.
2013. jan. 27. 11:01
 3/5 Angica0901 ***** válasza:
Én több hónapon keresztül ittam, nem voltak ilyen tüneteim. Viszont nekem nem voltak semmilyen jellegzetes terhességi tüneteim sem, és a teák mellett más dolgokat is figyeltem, alkalmaztam. Sok sikert kívánok!!!
2013. jan. 30. 11:11
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen..nem tudom mitől vannak olyan tüneteim,a menstruációm is megjött :( gratulálok neked hogy sikerült :)
2013. jan. 30. 16:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem voltak egyedi tüneteim a teától, 2 hétig ittam, és terhes lettem az első ciklusban utána. Viszont én nem ittam mellette más teát, csak ezt, nem ittam a palástfüvet, és társait, mert azok nem olyan jók, állítólag azok nagyon megzavarják a cikulust, de cickafark az jó. Mellette alkalmaztam egy fajta masszázst amit unokatesóm mondott.
2013. febr. 20. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!