Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inzulinrezisztencia, PCO....

Inzulinrezisztencia, PCO. Mennyi idő alatt hat a hármas kezelés? Tapasztalatok érdekelnének, meg akik hasonló cipőben járnak!?

Figyelt kérdés
2 hónapja csinálom de még nincs eredménye...habár nem sokat edzek..de a diétát meg a merckformint precízen betartom
2013. jan. 15. 12:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a ciklusom azonnal (1. hónapban) beállt, 3 hónap alatt 7 kg-ot fogytam, de a baba még 9 hónap után sem jött.

Így meddőségi központba mentünk, ahol kiderült, pajzsmirigy alulműködésem és 21. napi 0 progeszteronom van.

2013. jan. 15. 12:26
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is azonnal a 1. honapban beallt a ciklusom tole, es tankonyvi peteereses ciklust csinalt. A dietat betartottam, igy visszafogytam az elso gyerek elotti allapotomra, de a mozgas nem nagyon sikerult. Juliusban kezdtuk a kezelest, november 28-an jott meg utoljara :) Holnap leszek 7 hetes. Mondjuk azt hozzateszem, nekem semmi egyeb hormongondom nem volt, "csak" az IR. Kitartas, valakinek amugy 3 honap is eleg, van akinek 1 ev se.
2013. jan. 15. 12:32
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszi,gratulálok neked utolsó...Első..nekem is rossz a progeszteronom!!!!!!!!d az peteérés hiányára utal nem?
2013. jan. 15. 12:35
 4/21 anonim ***** válasza:

8 hónapja tartottam a 3as kezelést, amikor pozi lett a teszt.

Viszont a merckformin tönkre tett a májamat, így nem szedhetem tovább.

A ciklusom azonnal beállt, összesen 28 kgot fogytam.

Ma már 5,5 hónapos a kicsi.

2013. jan. 15. 15:03
 5/21 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólótól kérdezném, h mennyi lett a pajzsmirigy értéke? Határértéken belül volt még vagy nem?

Csináltak Neked 3. és 21. napi vérvétel is vagy csak 21. napit?

2013. jan. 16. 10:15
 6/21 anonim ***** válasza:

Első vagyok, 4 lett a TSH-m, 75 mikrogramm L-Thyroxint szedtem.

Rendeteg 3. és 21. napi vérvételt csináltak (3,5 évet vártunk a babára), szerintem a 21. napinak sokkal több értelme van, úgy érdemes, hogy félidő körül elmegy inkább az ember egy hüvelyi uh-ra, hogy nézzék a tüszőket és a nyálkahártyát.

A legnagyobb gond a progeszteron volt, inszemináció után 3*2 Duphastont és 3*2 Utrogestan kúpot kaptam, mert a Dupaston kevés volt, nem emelkedett elég gyorsan a HCG szintem.

Ma már óvodás a fiam, most készülünk a kistesóra.

2013. jan. 16. 11:05
 7/21 anonim ***** válasza:
3. napi vérvételen voltam, viszont 21. napira nem küldtek sajnos. Ha 3. napos leleten jó volt a progeszteron érték, attól még elképzelhető, h a 21. napon 0 legyen? Nem tudom igazából, h van-e peteérésem.
2013. jan. 16. 11:55
 8/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem "csak" inzulinrezisztenciám van PCO-m nem.

Esetemben kb. 1/2 év után lett meg az eredménye: Összejött a baba. Az szuper, ha a diétát be tudod tartani! Én viszont inkább a sporttal voltam nagyobb barátságban mint a diétával, és persze a Merckformint is szedtem rendesen. A diétánál azt tartottam szem előtt, hogy semmi cukor és semmi fehér liszt, és 2,5-3 óránként ettem. Figyeltem azért a lassú/gyors felszívódású CH tartalmú ételekre, de nem számoltam a CH grammokat. Mindig volt nálam Korpovit meg 1 alma "váratlan" helyzetekre.

2013. febr. 3. 19:56
 9/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok az OFF-ért, de nektek a doki mikor írta fel a gyógyszert? Rögtön ahogy meglett a vérvétel eredménye?
2013. febr. 7. 09:27
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem igen, ahogy meglett a vérvétel eredménye. Addig csak sejtette a cisztákból, de kellett a vérvételi eredmény ahhoz, hogy felírja.
2013. febr. 7. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!