Inzulinrezisztencia, PCO. Mennyi idő alatt hat a hármas kezelés? Tapasztalatok érdekelnének, meg akik hasonló cipőben járnak!?
Nekem a ciklusom azonnal (1. hónapban) beállt, 3 hónap alatt 7 kg-ot fogytam, de a baba még 9 hónap után sem jött.
Így meddőségi központba mentünk, ahol kiderült, pajzsmirigy alulműködésem és 21. napi 0 progeszteronom van.
8 hónapja tartottam a 3as kezelést, amikor pozi lett a teszt.
Viszont a merckformin tönkre tett a májamat, így nem szedhetem tovább.
A ciklusom azonnal beállt, összesen 28 kgot fogytam.
Ma már 5,5 hónapos a kicsi.
Az első hozzászólótól kérdezném, h mennyi lett a pajzsmirigy értéke? Határértéken belül volt még vagy nem?
Csináltak Neked 3. és 21. napi vérvétel is vagy csak 21. napit?
Első vagyok, 4 lett a TSH-m, 75 mikrogramm L-Thyroxint szedtem.
Rendeteg 3. és 21. napi vérvételt csináltak (3,5 évet vártunk a babára), szerintem a 21. napinak sokkal több értelme van, úgy érdemes, hogy félidő körül elmegy inkább az ember egy hüvelyi uh-ra, hogy nézzék a tüszőket és a nyálkahártyát.
A legnagyobb gond a progeszteron volt, inszemináció után 3*2 Duphastont és 3*2 Utrogestan kúpot kaptam, mert a Dupaston kevés volt, nem emelkedett elég gyorsan a HCG szintem.
Ma már óvodás a fiam, most készülünk a kistesóra.
Szia!
Nekem "csak" inzulinrezisztenciám van PCO-m nem.
Esetemben kb. 1/2 év után lett meg az eredménye: Összejött a baba. Az szuper, ha a diétát be tudod tartani! Én viszont inkább a sporttal voltam nagyobb barátságban mint a diétával, és persze a Merckformint is szedtem rendesen. A diétánál azt tartottam szem előtt, hogy semmi cukor és semmi fehér liszt, és 2,5-3 óránként ettem. Figyeltem azért a lassú/gyors felszívódású CH tartalmú ételekre, de nem számoltam a CH grammokat. Mindig volt nálam Korpovit meg 1 alma "váratlan" helyzetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!