Inzulinrezisztencia, PCO. Mennyi idő alatt hat a hármas kezelés? Tapasztalatok érdekelnének, meg akik hasonló cipőben járnak!?
Tényleg..nem is mondtam!!! AZOTA MEGJÖTT 34 NAPRA,tehát lett eredménye az egésznek!!!:):):).......majdnem elfelejtettem irni!!!
peteérésem is remélem egyszer lesz!
Én vagyok az OFF-os, a doki rögtön felírt gyógyszert, meforal-t. Én a szerencsések közé tartozom, nekem volt mensim, csak 35-45 naps ciklusokkal, peteérésem nem hiszem hogy volt, vagyis szinte soha. Úgy döntöttem ezentúl az is lesz :D
Írok, ha történik valami :)
Sziasztok... UTOLSÓ VÁLASZOLÓ?örülök hogy jelentkeztél.....nálam is van fejlemény, ebben a hónapban a hőgörbém sokat javult az előző hónaphoz képest,lehet hogy volt PÉ-m is....ami előzőbe tuti nem volt még a clostilbegyttel sem!!!!
Én is fogok még írni,így van értelme a fórumnak,hogy lássák a tapasztalatokat!!!
Ez jó hír! :) Akkor még egy kis biztatás: [link]
Röviden: 2.5 év után jött össze a baba, de csak másfél év után derült ki, hogy PCO, IR, magas TSH és magas prolaktin áll fenn nálam. Egy éves kezelés eredménye mocorog a pociban.
20 hetes km
Szívből gratulálok Neked,jó egészséget,probléma mentes terhességet kívánok!!
Köszönöm hogy írtál,jó ilyeneket hallani!!:)
Azóta 40 napra jött meg...mivel múlt az IR-em 5 hónapos kezelés után,abba hagytam a merckformint....nem tudom hogy jól tettem-e,de megyünk nyaralni--..addig pihenek lelkileg,utána majd megint gőzerővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!