Mennyi az esélye annak hogy ha szeretkezés után az óvszerben lévő ondót vissza öntöm a hüvelyembe össze jöjjön a terhesség? Mennyi ideig él a gumiban?
Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan.
De fontos!
csak megtörtént eset...:(
Barátnőmnek egy éves kapcsija volt. Gumival védekeztek, a srác nem akart még gyereket, ezér tvédekezett. De a csaj viszont a babával akarta meg fogni a barátját. Igy az óvszert ( fogalmam sincs hogy maradt nála) haza vitte. Ahogy előttem irták, egy fecskendő segitségével, magába "lövelte" az ondót. Babás lett. A csaj akkor 16 a srác 19 éves volt. Amikor kiderült hogy terhes, hatalmas botrány tört ki. Megszületett a pici, de még a terhesség elején szét mentek. Mivel nem szoptathatta a babát ( valami oknál fogva nem volt teje) igy az apa, már akkor meg fogadta ellfgoja venni a babát és ő fogja felnevelni. Igy is lett, mivel megvolt az oka hogy el vegyék a csajtól. Azóta az apuka neveli, látástól vakulásig dolgozik, robotol, és az anyukája testvérei segitségével együtt nevelik a picit.
Erre inkább nem is irok semmit, milyen viselkedés z. Ezzel nem magatoknak, hanem a kis ártatlan babának teszitek tönkre az életét....
15.01, neked is minden jót.
dehogynem, értem én az ordenárét is meg a Kazinczy verseny díjasainak írásait is. egészen jól kódolom. (még egy másik érdekes a formán kívül: tartalom)
mindegy sztem hogyan fogalmazunk, hogy a kérdező nem kér negatív válaszokat...de végülis mindenkinek joga van elmondania a véleményét...és végülis miért is ne mondaná el az ember, háta jobb belátásra bírjuk az olyanokat akiknek fogalmuk sincsen hogy mit vállalnak ezzel magukra.
Előttem is leírták...az ilyen nem akarásnak csak nyögés lesz a vége...és nem feltétlen a fiataloknak lesz rossz, hanem a "nagyszülőknek", és persze a gyereknek.
De leginkább a születendő gyermek fogja a kárát látni.
Véleményem szerint...és persze a tapasztalatok is ezt mutatják, de az olyan apa vagy anya nem szereti annyira a nem kívánt gyerekét, mint az olyan aki eleve akarta. Legalább 70%-uk teherként tekinti..mint egy véletlen "botlást". Lehet h te akarod meg szeretni is fogod, de az apja nem biztos. És egy gyereknek 2 szülő szeretetére van szüksége.
Nem tudom, nem is érdekel a pszichológiája, majd a terapeutájával egyeztetnek.
Viszont az jutott eszembe, hogy mindig mennyire szánalmasak voltak férfiak, akik nőket erőszakoltak meg. Elcseszett típus, akinek így lesz szex.
Itt, a felvetett kérdés is a megerőszakolás egy formája, csak nem erőfölény kell hozzá, hanem taktika.
Azt nem tudom, hogy a spermadonor mennyire eszes férfi de egy közepesen rátermett ügyvéd már fájintos kis pert tudna csinálni a dologból. (ha van gyerek és ha napvilágra kerülnek a részletek, természetesen)
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Mindenkinek igaza van aki elítél de aki nem tudja hogy miért kérdezem ne ítélkezzen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!