Mennyi az esélye annak hogy ha szeretkezés után az óvszerben lévő ondót vissza öntöm a hüvelyembe össze jöjjön a terhesség? Mennyi ideig él a gumiban?
Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan.
De fontos!
Nem túl sok, annak kell az a "löket" is.
Akkor már inkább lyukaszd ki a gumit..
Véleményt a kérésedre nem írok, de megvan..
(tényleg az. és az inkorrekt kimaradt.)
ha applikátort használ az illető, akkor talán.
:O
hát...nem is tudom..de aki védekezik vagyis gumit húz, az azért teszi, mert nem akar apa lenni. Számomra ez egyértelmű.
Nem szívesen írom, de ez nem fer a részedről...mondhatni hazugságra fogod építeni a jövőtöket. Ha lesz egyáltalán, és nem hagy faképnél amiért teherbe esel...
a ne ítélj, hogy ne ítéltess..k.va szépen hangzik...
eddig csak hülyéktől hallottam, akiknek nincs értékrendjük és markolatig be vannak sz.rva a másik véleményétől.
normális ember nyugodtan ítélje vagy utasítsa el a hülyeséget és az aljasságot. azzal ugyanis, azt kell tenni.
14:02-es vagyok. Kedves 14:45! Tisztelem a véleményedet. A kérdezőnek írtam hogy ne tegye. Ebből következtetni lehet hogy nekem mi a véleményem erről. Persze nem ordenáré stílusban írtam, lehet ezért nem értetted. Mellesleg idézem a kérdezőt : " Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan.
De fontos! " Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!