Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye annak hogy...

Mennyi az esélye annak hogy ha szeretkezés után az óvszerben lévő ondót vissza öntöm a hüvelyembe össze jöjjön a terhesség? Mennyi ideig él a gumiban?

Figyelt kérdés

Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan.

De fontos!

2009. szept. 1. 12:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
99%

Nem túl sok, annak kell az a "löket" is.

Akkor már inkább lyukaszd ki a gumit..

Véleményt a kérésedre nem írok, de megvan..

2009. szept. 1. 12:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsi az esélyed. De akkor minek a gumi?? Vagy át akarod vágni a párod? Ez nem morbid és gusztustalan, hanem tisztességtelen. Akarata ellen apává tenni....
2009. szept. 1. 12:48
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

(tényleg az. és az inkorrekt kimaradt.)

ha applikátort használ az illető, akkor talán.

2009. szept. 1. 12:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha így akarsz teherbe esni, akkor ajánlom, hogy fecskendővel szívd ki a spermát a gumiból, és jó mélyen tedd fel a hüvelyedbe, és egy jó erőset nyomj rajta! Patikában kapsz ingyen fecskendőt! :D Amúgy elég érdekes kérdés.........
2009. szept. 1. 12:49
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
Ti meg még adjatok tippeket neki... Én nem segitenék tönkretenni egy életet.
2009. szept. 1. 13:29
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

:O

hát...nem is tudom..de aki védekezik vagyis gumit húz, az azért teszi, mert nem akar apa lenni. Számomra ez egyértelmű.

Nem szívesen írom, de ez nem fer a részedről...mondhatni hazugságra fogod építeni a jövőtöket. Ha lesz egyáltalán, és nem hagy faképnél amiért teherbe esel...

2009. szept. 1. 13:45
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy tudom az óvszerben spermaölő anyag van. A legtöbben legalábbis. Persze nem 100% hogy el is pusztul mind, de nem sok esélyt látok rá hogy így életben marad valami is. "Ne ítélj hogy ne ítéltess" ... én nem ítélkezem, de ne tedd! :)
2009. szept. 1. 14:02
 8/21 anonim ***** válasza:
43%
Te vagy akinek gombája van?
2009. szept. 1. 14:29
 9/21 anonim ***** válasza:
56%

a ne ítélj, hogy ne ítéltess..k.va szépen hangzik...

eddig csak hülyéktől hallottam, akiknek nincs értékrendjük és markolatig be vannak sz.rva a másik véleményétől.

normális ember nyugodtan ítélje vagy utasítsa el a hülyeséget és az aljasságot. azzal ugyanis, azt kell tenni.

2009. szept. 1. 14:45
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

14:02-es vagyok. Kedves 14:45! Tisztelem a véleményedet. A kérdezőnek írtam hogy ne tegye. Ebből következtetni lehet hogy nekem mi a véleményem erről. Persze nem ordenáré stílusban írtam, lehet ezért nem értetted. Mellesleg idézem a kérdezőt : " Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan.

De fontos! " Minden jót neked!

2009. szept. 1. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!