Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas prolaktinosok! Válaszoln...

Magas prolaktinosok! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Március óta szedek napi fél szem Bromot. Júliusban teherbeestem, de szeptemberben missed ab lett a vége. Elvileg az értékeim helyreálltak, miután elkezdtem szedni a gyógyszert, a mellfeszülés, mint PMS tünet sokat enyhült. Missed óta három menzeszem volt, az utolsó előtti elég gyenge, az utolsó meg nagyon gyenge volt, viszont ez előtt nagyon erős mellbimbófájdalmam volt, ami most menzesz után ismét jelentkezett, holott még nincs is itt a peteérés ideje.

Elképzelhető, hogy gyógyszer mellett - azóta is folyamatosan szedem - ismételten magas lett a prolaktin szintem és már nem elég ez a napi fél szem? Volt valaki ezzel így?

2013. jan. 25. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg kellene nézetni újra, de nem csak a prolaktint, hanem az összes többi női hormont is!
2013. jan. 25. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is szedtem pár évvel ezelőtt bromocriptint, de azt nem kell az életed végéig szedni. Nézesd meg ismét a hormonértékeket.
2013. jan. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!