Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom megy Norvégiába...

A párom megy Norvégiába dolgozni. Ti hogyan oldanátok meg a gyógyszert?

Figyelt kérdés

Most szedek először fogamzásgátló tablettát (péntek óta) és holnap megy ki a párom Norvégiába dolgozni.2hetet lesz kint,2hetet itthon aztán 2hetet kint és 2hetet megint itthon és így folytatódik...

Meg tudom azt oldani valahogy,hogy az alatt a 2hét alatt ameddig nincs itthon ne kelljen fölöslegesen szednem a gyógyszert,de mikor a 2hét után hazajön még is védve legyek?! és nem utolsó lenne,hogy a mensimet ne kavarja össze-vissza,hanem rendszeres legyen...

2013. jan. 24. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ezt csak helyi fogamzásgátlóval lehetne megoldani. Pharmatex készítmények, óvszer, spirál, stb...!

A gyógyszer csak akkor ad védelmet, ha rendszeresen szeded!

2013. jan. 24. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
eddig pharmatexeztünk,de nem jött be,meg el se mert menni bennem,na meg úgy én sem igazán akartam,mert nem jók a vélemények róla.Úgy pedig mi értelme,ha úgy is kiveszi pont a lényegnél.Neki sem és nekem sem jó.
2013. jan. 24. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:

hát gondolom ha elkezdted a fogmazásgátlót szedni azt az aprócska papírt végig olvastad amin rajta van hogy használati útmutató.

Mert abban leírnak mindent.

A gyógyszer bizony akkor hat ha folyamtosan szeded. az elsö hónapban nem biztosan hat. fölöslegesen nem szeded, mert ez folyamatos védelmet ad.

mivel hormongyogyszer így mindent össza kever, na de míg szeded addig nem lesz peteérésed, csak egy kis mensid lesz 4 hetenként, az sem erös. Viszont a gyógyszer elönye hogy tudod csúsztatgatni hogy mikor jöjjön meg.persze nem heteket, de napokat. és nem állandáon össze vissza szedni, de pl tudod hogy májusban pont meglenne mikor nyaralni mentek, akkor tudod elöre vagy hátra csúsztatni minden hónapban 1 gyógyszert nem szedsz be vagy elöbb kezded el.

2013. jan. 24. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
hüvelygyűrű?
2013. jan. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!