Hétvégére nem várók! Van aki különösen ebben a hónapban úgy érzi, hogy na most sikerült?
Figyelt kérdés
Milyen tünetek alapján bizakodtok?
Nekem pl. pé óta fájdogál a hasam,viszont a mellem még egyáltalán nem feszül,pedig ilyenkor már szoktam érezni!vagy ez nem jó jel?Ja és kb.pont pé-kor lehettünk együtt!
2009. aug. 31. 23:38
1/3 anonim válasza:
Én nem várom hvg-re!
Pé óta nekem is görcsölget a hasam,de nem feszül a mellem(pedig szokott)!!
Én már voltam babás és a mellfeszülés a nemvárt után 1 héttel jelentkezett!De nem vagyunk egyformák és minden terhesség más,ezért nem tudom mire számítsak!
Azért drukkolok mindenkinek!
Hajár,hajráááááááá! :D
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én sem várom hétvégére. Hasonló tünetek pé óta fájdogál a petefészkem, időnként hányingerem van, és néha szédülök. Remélem most összejött, mert nagyon úgy érzem! :)
3/3 A kérdező kommentje:
mindenkinek szorítok!Nekem ma kezdett el fájdogálni a mellem és néha én is szédülök és hányingerem van!Ajánlom,hogy ne beképzelés legyen!
2009. szept. 2. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!