Van olyan gyógyszer ami nagyobb esélyt ad arra hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 13:29
1/7 anonim válasza:
Ezt a nőgyógyásszal kell megbeszélni.Ha régóta próbálkoztok vagy van vmilyen probléma akkor úgyis ír fel gyógyszert.
2/7 anonim válasza:
Bár gyógyszert kérdeztél, én az alapos orvosi kivizsgálás mellé tudom ajánlani az E-vitamint, a propoliszt, és az Agnus castus-t.
Aktus után gyertyaállás, nekem ez volt a megoldás (rendszeresen jártam nőgyógyászhoz, mégsem említette soha egyik sem, hogy kicsit hátrajahlik a méhem, ami nehezíti a teherbeesést).
Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
Pajzsmirigy , cukor lisztérzékenységgel rendben vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
már 2 hónapja próbálkozunk és párszor volt a párom gyertyaállásban , nincs lisztérzékenység semmi sem ! Nőgyógyászhoz még tervezzünk hogy elmegyünk!
2013. jan. 23. 13:43
5/7 anonim válasza:
Ööö, most akkor ki szeretne teherbe esni? Neked kell gyertyázni, ha esetleg hátrahajlik a méhed.
Vegyél LH tesztet, ha az pozitív, akkor két naponta legyetek együtt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönjünk a válaszokat !
2013. jan. 23. 13:50
7/7 anonim válasza:
...a párod miért volt gyertyaállásban?... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!