Miért nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
Anyira szomorú vagyol :(
Fél éve volt abortuszom ( missed.ab ) 2 hónapja próbálkozunk de nem sikerül teherbe esnem. A menstruációm is időben jött meg mütét után és rendszeres is. Mit tegyek ? El vagyok keseredve. Szerintetek van valami gond velem?
2013. jan. 23. 06:53
1/4 anonim válasza:
Hát ezt mi itt a legkevésbé fogjuk tudni megmondani. De egy orvosi kivizsgálás sokat mutathat meg. És két hónap után még messze nem szabad elkeseredni!
2/4 anonim válasza:
Ne keseredj el, két hónap próbálkozás mégha abortusz után vagy akkor sem jelentős idő.Ha most nem jött össze, majd összefog jönni egy,vagy kettő vagy három hónap múlva! Három hónap múlva is egy kis csodád lesz és ugyanúgy fogsz örülni, mintha most történt volna meg.Tudja a te picid,h mikor kell jönnie és akkor fog jönni!a legjobb időpontban!
3/4 anonim válasza:
ne keseredj el.a kisfiamra 8 hónapot vártunk pedig minden rendben volt velem és a férjemmel.most a fiam 18 hónapos.szeretnénk neki kis tesót de eddig 2 sikertelen hónapon vagyunk túl.ne akard görcsösen a picit.mert én a fiamnál nagyon rágörcsöltem a baba témára és amikor már azt mondtam hogy majd jön ha jönni akar akkor egyből összejött.most a második babánál és próbálok nem rágörcsölni.
4/4 anonim válasza:
6 év várakozás után sikerült, és most itt rohangálnak körülöttem az 1 éves ikreim! És már el is felejtettem azt a 6 évet! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!