Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy még a doki se...

Lehetséges hogy még a doki se veszi észre a babát?

Figyelt kérdés
Több mint két hónapja nem jött meg a menszim, kb 3 hete folyamatosan fáj a mellem föleg a bimbónál, be is sőtétült és most a bimbó legeleje kifehéredett, ugyanennyi ideje görcseim vannak! Csináltam tesztett de negatív lett, ennek ellenére elmentem dokihoz ezzekkel a tünetekkel és azt mondta hogy nem vagyok terhes.... de semmi indoklást nem mondott a tüneteimre, nem vagyok beteg, nem stresszelek stb. lehet gogy terhes vagyok mégis?
2008. jún. 2. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
2 honap???az nagyon sok, ha a doki nem latott semmit akkor nincs is.De az fura hogy nem is mondott semmit..Az E vitamin soknak segitett, ha nem vagy terhes meg jon par napon belul(1 szem naponta).Valami mas miatt keshet amugy a mensid..
2008. jún. 2. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
mivel csak 3 hete vannak tüneteid, lehet hogy a második ciklusnál terhes lettél. Az viszont hogy nem látott a doki semmit még nem biztos hogy nincs ott. Ha csak pár hetes vagy akkor a teszt sem mutatja, de nem hinném hogy baba. Ha esetleg összenyomod a mellbimbód és átlátszó folyadék jön belőle, akkor ez savasodásra utal és prolaktin rosssz termelésére. lyenkor kimaradhat a mensi és gyógyszeres kezelés kell. Nem nézte meg a dokii a melledet? A dokid nem túl jó, mert ha nincsa baba és nem lát semmit akkor is vissza kéne rendelnie vizsgálatra, mert ez nem normális dolog. Ha pedig baba van akkor mondania kellet volna.szerintem menj másik dokihoz, nekem is a 4. orvos segített.
2008. jún. 2. 18:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi kifogom probálni. amugy ez azt jelenti hogy hiába probálkotun ez alatt a két hónap alatt? ugyértem volt ennek ellenére peteérés
2008. jún. 2. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
megfogadom a tanácsod másik dokihoz megyek mert ez semmit nem mondott illetve csinált csak egy ultrahangot..., közölte hogy nincs baba aztán elküldött...
2008. jún. 2. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne add fel!Ha baj lenne azt legalabb latnia kellene....

...az en baratnom is igy jart mint te,h a tesztek negativak voltak,legalabb 7-8 dokinal volt es szamtalan baromsaggal riogattak,h nem terhes,h mehen kivuli,h cisztaja van es ehhez hasonlo dolgokkal,mignem szegeny mar majdnem teljesen kikeszult,mert lassan majdnem 4 honaposnak kellett volna lennie...es elment az utolso dokihoz aki utjaba esett es az megnyugtatta,h igen terhes es h tenyleg lassan betolti a 4 honapot es h a baba nagy es egeszseges!

Ha a legjobb baratnom hitt volna az elso orvosanak ,akkor kes ala fekudt volna es most nem lenne egy 5 honapos gyonyoru eleven fia!

Amugy a baratnom csinaltatott verkepet es abbol egybol kimutattak,h terhes(csak azt nem ertjuk mai napig h a dokik mit bambaztak)!

De ha hamarosan nincs eredmeny akkor tenyleg vizsgaltasd ki magad jobban.

Szoritok neked!Sok szerencset!

12 hetes es 3 napos pocakos

2008. jún. 2. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
És a barátnőd menstruált is???
2008. jún. 2. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
...nem,nem menstrulat a baratnom....szegeny azert volt teljesen kiakadva,meg attol h minden doki massal hulyitette!
2008. jún. 6. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!