Vajon lehetséges, hogy 2 nőgyógyász nem veszi észre a terhességemet ultrahanggal? Egy hüvelyi és egy hasi ultrahanggal?
tuti biztos, hogy bélmozgás.
Annyira béna nőgyógyász (pláne kettő) nincs, aki nem látja a terhességet (gondolom ez nem mai történet.)
PLUSZ: ha negatív a teszt, megjön a vérzésed, akkor EGYÉRTELMŰ, hogy nem vagy terhes.
Szia!
Szinte kizárt, hogy terhes legyél, ha minden teszt és vizsgálat negatív. Talán annyira szeretnél babát, hogy becsap a tested. :-(
Ha nagyon zavar ez a dolog, talán próbáld megbeszélni a dokiddal, hogy nézzen körül odabent. Ha babát nem is, talán megtalálhatják, mi okozza ezt az érzést. Nekem is volt ilyen, amikor elkezdtük a babaprojektet, de mióta lefogytam 15 kilót, és rendszeresen mozgok, diétázom, elmúlt.
Ha esetleg kiderül, mi ez, írj ide vissza, mert én is nagyon kíváncsi vagyok!
Lehet allterheseg is.
Volt egy beszelgetotarsam,komolyan mondom a hasa not neki,meg ugy erezte mozog benne a baba,aztan elfogadta hogy nem az es minden visszaallt ahogy volt.
Ket dolog okozza,tulzott felelem a terhesegtol vagy az ellenkezoje nagyon akar valaki terhes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!