Missed ab után nem sikerül a baba van valaki még így?
Annyira szeretnénk már tesót. Sajnos 2011-ben volt egy missed ab műtétem és megkérdeztem egy dokinőt és ő írta, hogy ha kaparással csinálták a műtétet akkor elzáródhatott tőle a petevezetőm. Akkor lehetséges szerintetek, hogy ezért nem sikerült azóta sem?
Sajnos a pajzsmirigyemet is kezelik de nem akar beállni. Mikor először kaptam rá gyógyszert akkor rögtön sikerült de most már ide s tova 60. napja nem jött meg. A hőmet mérem és mára esett a hőm, ami gondolom a mensi miatt lesz legalábbis remélem hogy végre megjön. Nagyon el vagyok kenődve. Februárban megyek vissza az endokrinológushoz. Sikerülhet szerintetek a baba vagy reménytelen? Kérlek írjatok. Köszönöm előre is.
Én úgy tudom,hogy csak akkor záródhat el ha pl. a műtét után begyulladt valamid.Ha nem volt gond,akkor szerintem más probléma lehet.Főleg,hogy nem jön meg 60 napja.Nézesd meg magad a nőgyógyászoddal,ő tudni fogja,milyen vizsgálatokat csináljon!
amúgy 2011 óta ilyen rendszertelen?mert az tényleg hormon probléma..azt lehet kezelni.A pajzsmirigyhez nem értek.
akkor szerintem is a pajzsmirigyed miatt..Sok minden problémát okoz a pajzsmirigy!
Remélem hamar kikezelnek vele és hajrá baba!!
Nekem sem sikerül :(
Fél éve volt missed. ab -om
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!