Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után nem sikerül a...

Missed ab után nem sikerül a baba van valaki még így?

Figyelt kérdés

Annyira szeretnénk már tesót. Sajnos 2011-ben volt egy missed ab műtétem és megkérdeztem egy dokinőt és ő írta, hogy ha kaparással csinálták a műtétet akkor elzáródhatott tőle a petevezetőm. Akkor lehetséges szerintetek, hogy ezért nem sikerült azóta sem?

Sajnos a pajzsmirigyemet is kezelik de nem akar beállni. Mikor először kaptam rá gyógyszert akkor rögtön sikerült de most már ide s tova 60. napja nem jött meg. A hőmet mérem és mára esett a hőm, ami gondolom a mensi miatt lesz legalábbis remélem hogy végre megjön. Nagyon el vagyok kenődve. Februárban megyek vissza az endokrinológushoz. Sikerülhet szerintetek a baba vagy reménytelen? Kérlek írjatok. Köszönöm előre is.

2013. jan. 22. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy csak akkor záródhat el ha pl. a műtét után begyulladt valamid.Ha nem volt gond,akkor szerintem más probléma lehet.Főleg,hogy nem jön meg 60 napja.Nézesd meg magad a nőgyógyászoddal,ő tudni fogja,milyen vizsgálatokat csináljon!

amúgy 2011 óta ilyen rendszertelen?mert az tényleg hormon probléma..azt lehet kezelni.A pajzsmirigyhez nem értek.

2013. jan. 22. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Azóta ilyen rendszertelen mióta pajzsmirigy problémám van. Van amikor megjön 30-35 napra és volt olyan is hogy 54 napra jött. Ha megyek az endokrinológiára fogom megint mondani a dokinak. A nőgyógyász csináltatott hormonvizsgálatot és ott minden rendben volt. Ő azt mondta, hogy valószínű a pajzsmirigy miatt lehet mert más baj nincs. Csak ez a doktornő aki írta nekem, hogy elzáródhatott a petevezető ez ijesztett meg. És mindig olvasgatok itt és sok olyan van, hogy missed ab után már 3-hónapra sikerült a baba. A műtét után minden rendben volt semmi gyulladás nem volt. Remélem, csak a pajzsmirigy a gond.
2013. jan. 22. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor szerintem is a pajzsmirigyed miatt..Sok minden problémát okoz a pajzsmirigy!

Remélem hamar kikezelnek vele és hajrá baba!!

2013. jan. 22. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem sikerül :(

Fél éve volt missed. ab -om

2013. jan. 23. 06:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nagyon sajnálom. Nekem már van gyerekem de szeretnénk tesót. Nagy csoda folytán sikerült 2011 májusában és augusztusban megállapították a missed ab-ot. nagyon kikészültem és azóta nem sikerül. Azt mondják sokan, hogy az is fontos, hogy lelkileg az ember helyre jöjjön ami remélem már sikerült de elfelejteni sosem fogom Őt. Sajnos nekem mint fent is olvashattad pajzsmiriggyel van gond. Remélem ha rendben lesz akkor sikerül. Nálad mi volt a gond?
2013. jan. 23. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!