Van köztetek olyan aki január 24. -e körül nem várja?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 14:21
11/33 anonim válasza:
sziasztok.En 24-re nem varom es vegre 1 ev utan ma reggel teszteltem egy szep pozitivat:)drukkolok nektek is !
12/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok!Örülök hogy összejött a baba.jó egészséget nektek
2013. jan. 21. 11:24
14/33 anonim válasza:
sziasztok!én 25-26ra nem várom.Tünetem nincs,melleim duzzadtak.9.próbálkozós hónap.
15/33 anonim válasza:
Sziasztok!1. vagyok. Ma reggel teszteltem, és pozitív lett :D:D el se hiszem! most megyek a dokihoz, mert volt korábban egy vetélésem, remélem nem lesz semmi baj! Hajrá Csajok!!
16/33 anonim válasza:
13:39 Nagyon gratulálok neked is! :)
17/33 anonim válasza:
Gratula a Kismamáknak :)
Nekem továbbra sincs semmi. A mellem nekem is szurkál, és fáj még a hónom alatt is. Krémes folyásom nekem is van. Most kezdődött. Nekem ez mensit szokott jelezni. Hát majd kiderül!
Bubi
18/33 anonim válasza:
sziasztok, 11-es vagyok, nekem mar irt a doktor Duphastont , kell is mar szednem.En is gratulalok a babahoz kedves 1-es.
19/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek aki pozitívat tesztelt.Remélem nekem sem fog megjönni.
2013. jan. 22. 11:01
20/33 anonim válasza:
gratulálok,a pozitiv tesztelőknek.nekem még 4 nap van a nemvártig.tünet semmi,picit krémes folyás.nemhiszem hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!