Szoptatás alatt teherbe lehet esni? Mennyi rá az esély?
Igen teherbe, 100 %, hogy teherbe eshetsz. Nekem is sikerült, és nem vagyok egyedül.
Ha nem akarsz babát, védekezzetek megfelelően!!
Elméletileg a tejtermelő hormon, a prolaktin gátolja a teherbeesést. De ez csak akkor működik, ha minimum 3 óránként szoptatsz még éjszaka is. Az én babám már első héten is 6 órát aludt éjszaka, úgyhogy nálunk nem jött volna be. Egyébként elméletileg amíg nincs mensi, addig nincs peteérés sem. Csak az a baj, hogy a mensi a peteérés után van, úgyhogy csak utólag tudhatja meg az ember.
Én is szoptatva lettem terhes, igaz, a kislányom már 15 hónapos volt. Terveztük. Aggódtam is, hogy esetleg majd nem sikerül, de elsőre összejött.
Szia! A nőgyógyászok felhívják a figyelmet, hogy a szoptatás nem nyújt 100%-os védelmet. Rengeteg ismerősöm van, aki szoptatott, és közben terhes lett. Volt, aki már 2 hónappal szülés után. Itt van egy hasonló kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia!
Én sem gondoltam volna,hogy pont szoptatás alatt leszek ismét terhes,mert az elsőre 3 évet vártunk,a 2.meg ilyen gyorsan jött!Magam is meglepődtem,de örültem!:)))
Szia!
Én is szoptatás alatt lettem terhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!