Èrdemes lenne tesztelnem?
Figyelt kérdés
Rövid,1 napos mensi ès 1 nap barnàzàsnàl èrdemes lenne tesztelni? Aug.27.-èn ès 28.-àn volt ez,azota semmi.Nem tudom most mi legyen.Csinàljam meg most vagy reggel?2009. aug. 30. 15:28
1/8 anonim válasza:
Szia, szerintem egy tesztet megér! nagyon drukkolok! írd majd meg, hogy mi lett.
2/8 anonim válasza:
Szerintem inkább reggel tesztelj. Az általában pontosabb eredményt mutat. addig meg foglald el magad valami kellemessel! Drukkolok!
3/8 anonim válasza:
Szerintem is csinálj reggel egy tesztet, veszíteni valód végül is nincsen!
4/8 anonim válasza:
Szia, első voltam, én is úgy gondoltam, hogy reggel csináld meg, az a legtutibb. drukk!
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a vàlaszokat ès hogy drukkoltok!
2009. aug. 30. 16:33
6/8 anonim válasza:
szia! csinálj tesztet reggel mi pedig szurkolunk neked :D Majd írj h mi lett!! Drukk
7/8 anonim válasza:
szia! utolsó vagyok! teszteltél??? kíváncsian várom h mi van veled! Drukk
8/8 anonim válasza:
na mi lett veled?
mikor írod meg??kiviek vagyunk ám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!