Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 éves vagyok, a vőlegényem...

19 éves vagyok, a vőlegényem 21, két és fél éves kapcsolatunkban minden tökéletes családi hátterünk is adott felmerült bennünk hogy babát szeretnénk. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 00:54
1 2
 1/17 anonim válasza:
51%
Korainak tartom.
2013. jan. 18. 01:01
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

Ne mások véleményére adjatok. Ha szeretnétek, és fel tudjátok nevelni, akkor kezdjetek bele nyugodtan :)

Sok sikert

19/L

2013. jan. 18. 01:05
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Ezt nem másoknak kell eldönteni. Nektek kell érezni és nektek kell biztosnak lenni benne. Amikor mi esküdütnk én 22 voltam, férjem 24. Teljes mértékben biztosak voltunk a döntésünkben. Babát akkor viszont még nem szerettünk volna. Most vagyok 25 éves és várjuk az első kisbabánkat aki tervezett baba volt. Ha ti úgy érzitek készen álltok rá akkor vágjatok bele.... főleg ha van hol felnevelni és van miből. Nem számítotok annyira fiatalnak már a gyerekhez.
2013. jan. 18. 01:20
 4/17 anonim ***** válasza:
67%

Miért kell ahoz összeházasodni?

Egyébként az mit jelent, hogy tökéletes családi háttér? Mennyit kerestek, hol laktok stb?

2013. jan. 18. 02:30
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
azt csinálsz, amit akarsz
2013. jan. 18. 03:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ha úgy érzitek hogy fel tudnátok nevelni akkor semmi akadály nincs a babaválalás elött. Ne másra halgass. És nem vagy hozzá túl fiatal hiszen nem 40 évesen kell gyereket válalni. Ha bármi más kérdésed van akkor írj nyugodtan!
2013. jan. 18. 05:51
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

de sok bunkó van itt :( egyre szarabb ez az oldal:(

ti tudjátok szeretnétek-e....

2013. jan. 18. 07:13
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Ezt csakis ti érzitek és tudjátok!

Nem mindenkinek korai ebben a korban. Én 21 vagyok 33hetesen és tervezett baba volt.

Sztem vágjatok bele és ne a körülöttetek levőket kérdezgessétek mert sok rosszindulatú lesz aki csak féltékeny és elveszi a kedveteket. és nem kell senki véleményér adni.

Ja és tényleg nem 40-45 évesen kell szülni.

2013. jan. 18. 07:48
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem tökéletes hanem megfelelő családi háttér,ezalatt azt értem hogy mindkettőnk családja támogatna minket.
2013. jan. 18. 08:14
 10/17 Golan Trevize ***** válasza:
Az a véleményem, hogy ha egy ilyen komoly és fontos témában nincs saját véleményed, és idejössz megkérdezni, hogy vállalj-e gyereket vagy inkább ne, akkor te még éretlen vagy a gyerekvállalásra, és mindenki jobban jár, ha néhány évig még pihenteted a témát.
2013. jan. 18. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!