Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? A vőlegényem...

Mit tegyek? A vőlegényem tudta nélkül abbahagytam a tabit már 2hónapja. De rájött és nagyon összekaptunk.

Figyelt kérdés
Azt mondta ha terhes lettem elhagy mert becsaptam. Nagyon megbántam. De kétségbe voltam esve mert a párom csak azért nem akar babát mert nincs házunk. De más minden van és az anyagi sem rossz.Szóval ha lenne házunk nagyon örülne egy picinek.
2009. nov. 12. 15:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Semmiképp ne csinálj ilyet! A tudta nélkül ne akarj teherbe esni, mert szakítás lehet belőle nagyon könnyen.
2009. nov. 12. 15:08
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Ha ezért elhagyna, akkor jobb is, hogy ezt idejekorán megtudod, és nem vesztegetsz rá x évet. Undorító, ahogy ezt közölte veled...
2009. nov. 12. 15:11
 3/17 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem a ház csak fedősztori, az ilyen ember egyáltalán nem akar gyereket. Az én férjem soha nem mondott volna nekem ilyet, és ha mondana elzavarnám a pi..ba.

Te is hibás vagy, de ha ez a férfi szeretne nem hagy na el, főleg nem TERHESEN

2009. nov. 12. 15:12
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha a vőlegényed valóban szeret akkor emiatt nem fog elhagyni!Bár abban igaza van hogyha megbeszéltétek hogy amíg nincs ház,nincs gyerek,akkor a tudta nélkül ne ess teherbe.Ha úgy születik egy gyerek hogy az apa nem igazán akarta,akkor a kicsinek lesz rosszabb!
2009. nov. 12. 15:13
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Hát...először is nem volt szép dolog tőled,de ezt szerintem mát te is tudod.Másodszor meg,hogy lehet ilyet mondani?Az az ő gyereke is lenne.Még akkor is ha nincs házatok.Szerintetek hány embernek nincs háza? mégis szül gyereket.Ez kifogás.Mellesleg ha arra várna mindenki hogy legyen ház meg minden már rég kihalt volna az emberiség.
2009. nov. 12. 15:21
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

na nemáár csajok - a férje a hibás meg szar ember, mert felháborodik azon, hogy becsapják és egy ilyen fontos döntésben kijátszák??

nem hiszem, hogy ha valóban terhes lenne a lány, otthagyná, csak mérges volt - joggal - és azért mondta, hogy érezze a súlyát annak, amit tett

megette a fene, ha így kell ügyeskedni egy házasságban

2009. nov. 12. 15:25
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát köszi csajok.

Alig mertem ezt megirni mert azt hittem el fogtok ítélni h hazudtam a páromnak.De köszönöm az öszinte válaszokat és én is ezen a véleményen vagyok.

Jövő héten kiderül h babás lettem-e és h mi lesz a kapcsolatunkkal.

2009. nov. 12. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudjatok de azert alljon meg a menet. :) A volegenye kozolte, hogy nem akar babat amig nincs meg egy adott korulmeny a haz. Ettol a perctol a lanye a dontes. Vagy kivarja amig lesz haz es akkor baba, vagy pedig azt mondja, hogy jo akkor en nem varok erre koszonom szepen es tovabbal olyan pasit keresni akinek szulhet gyereket. De akkor sem csapjuk be a masikat amikor az megmondta, hogy nem szeretne egyelore gyereket. Nem koteles vele maradni es varni az adott korulmenyre, na de a tudta nelkul abbahagyni a tabit azert szerintem en is jogosan lennek merges. Ha x ev mulva lesz haz es akkor sem akar gyereket akkor igenis jogos a felhaborodas mert hazudott es pazarolta a lany idejet, de egyelore csak oszinte volt es elmondta, hogy nem akar meg babat es ezt tiszteletbe kell tartani es donteni, hogy akkor mi is legyen. Szerintem nem volt szep huzas de erre e kerdezo is rajott mert megbanta. Szeritnem itt csak az segithet ha leulsz vele beszlegetni. Megbeszelitek megis mennyi az az ido amikor tudtok sajat hazat venni (gondolom hitelre). Megbeszelni vele, hogy mennyire fontos neki ez a haz, elmondani, hogy bizony a korral nehezebbe vallik a teherbeeses stb. Ha oszintem elmondod neki, hogy megbantad amit tettel es uljetek le beszlgeni akkor szerintem megbocsat. Elmagyarazni neki, hogy sajnos ha egy noben elojonnek az anyai osztonok akkor azt nagyon nehez fekezni. :) De azt tenleg neked kell eldontened, hogy megeri varni vagy sem. Te ismered a volegenyed.
2009. nov. 12. 15:32
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Sok szerencsét nektek...
2009. nov. 12. 15:32
 10/17 A kérdező kommentje:

15.32

Neked is nagyon igazad van és tényleg megbántam de hát már 5éve könyörgök egy babáért és hiába.Nem bírtam tovább.

Ez szerintem érthető.

2009. nov. 12. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!