Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? A vőlegényem...

Mit tegyek? A vőlegényem tudta nélkül abbahagytam a tabit már 2hónapja. De rájött és nagyon összekaptunk.

Figyelt kérdés
Azt mondta ha terhes lettem elhagy mert becsaptam. Nagyon megbántam. De kétségbe voltam esve mert a párom csak azért nem akar babát mert nincs házunk. De más minden van és az anyagi sem rossz.Szóval ha lenne házunk nagyon örülne egy picinek.
2009. nov. 12. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem érthető. Ha már most hazudsz neki, akkor képzelem mi lesz később.
2009. nov. 12. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem sem érthető amit csináltál. Sőt, szerintem joggal mondta, hogy lelép - mert hát hogyan is számíthatna rád később EKKORA hazugság után. Gyerek téma, kényes téma és veszélyes! Nem értek egyet azokkal a hozzászólókkal, akik azt mondták, hogy akkor a vőlegény menjen a fenébe.

Szerintem mindenki kérdezze meg a párját, hogy hogy reagálna egy ilyenre. Azt hiszem, nekem bájbáj lenne...

2009. nov. 12. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Én valamilyen szinten megértelek téged. Már annyira erős benned ez a vágy, hogy képes voltál ezt megtenni, bár ez akkor sem mentség. Felelőtlen viselkedés és döntés volt ez tőled, viszont az vesse rád az első követ, aki még nem hibázott, vagy nem döntött rosszul.
2009. nov. 12. 19:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért mondják ott elöl,hogy a férfi a hibás. Semmi rosszat nem tett. Gondoljatok már bele, hogy ha ez fordított helyzetben történne, hülye példa lesz, de lényegretörő: Szóval a párotok kicseréli a tablettátokat bármi másra és teherbe estek. Ti mégis hogyan cselekednétek? Egy férfi nem igazán tud mit tenni..Teljesen jogos és érthető volt a reakciója..

A kritikám nem a kérdezőnek szólt, hanem néhány válaszolónak. A kérdező megbánta a tettét, azt hiszem innentől felesleges is lenne most erkölcsi nótákat zengeni, remélem sikerül a békülés :)

2009. nov. 12. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Na, sikerült kibékülni????
2009. nov. 13. 22:05
 16/17 A kérdező kommentje:

Még tart a vita sajnos és nagyon meg van sértődve.

Most jelentkezek egy munkahelyre ami talán javít a helyzeten.

Ha látja h nagyon töreked h előrébb jussunk és mindkettőnk megkapja amit akar akkor rendben lesz minden.

Neki először a ház a fontos nekem a gyerek.

2009. nov. 14. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:
hát ez durva.. elég gáz "nőszemély" lehetsz...
2010. jún. 1. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!