Mit tegyek? A vőlegényem tudta nélkül abbahagytam a tabit már 2hónapja. De rájött és nagyon összekaptunk.
Ne haragudj, de szerintem sem érthető amit csináltál. Sőt, szerintem joggal mondta, hogy lelép - mert hát hogyan is számíthatna rád később EKKORA hazugság után. Gyerek téma, kényes téma és veszélyes! Nem értek egyet azokkal a hozzászólókkal, akik azt mondták, hogy akkor a vőlegény menjen a fenébe.
Szerintem mindenki kérdezze meg a párját, hogy hogy reagálna egy ilyenre. Azt hiszem, nekem bájbáj lenne...
Nem tudom miért mondják ott elöl,hogy a férfi a hibás. Semmi rosszat nem tett. Gondoljatok már bele, hogy ha ez fordított helyzetben történne, hülye példa lesz, de lényegretörő: Szóval a párotok kicseréli a tablettátokat bármi másra és teherbe estek. Ti mégis hogyan cselekednétek? Egy férfi nem igazán tud mit tenni..Teljesen jogos és érthető volt a reakciója..
A kritikám nem a kérdezőnek szólt, hanem néhány válaszolónak. A kérdező megbánta a tettét, azt hiszem innentől felesleges is lenne most erkölcsi nótákat zengeni, remélem sikerül a békülés :)
Még tart a vita sajnos és nagyon meg van sértődve.
Most jelentkezek egy munkahelyre ami talán javít a helyzeten.
Ha látja h nagyon töreked h előrébb jussunk és mindkettőnk megkapja amit akar akkor rendben lesz minden.
Neki először a ház a fontos nekem a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!