Aki elolvassa a kérdésem, elmondaná röviden az Ő történetét?
26 évesen gondolkoztam rajta el először, addig valahogy eszembe sem jutott.
Belevágtunk. 9 hónap múlva meglett a baba. :)
Szóval az elhatározásunkhoz képest egyből jött a kislányunk.
Vitamint szedtem, mikor terhes lettem, előtte nem.
Káros szenvedélyem nem volt.
Akármikor megláttam egy kisbabát, mindig az jutott eszembe, hogy én is szeretnék, persze ilyenkor ez még csak felszínes gondolat volt, 0 mély tartalommal.
Mikor a barátnőm terhes lett, akkor már erősebben éreztem, hogy én is szeretnék egy picurkát, ekkor 22 éves voltam, de ez a vágy sem volt még az igazi.
Majd 24 éves koromban jött az első olyan érzés, hogy oké, rövid időn belül tényleg jöhetne egy baba, ekkor már 7 éve voltam a férjemmel. 2-3 hónap múlva kezdtünk igazán próbálkozni, addig csak játszottunk a gondolattal. 2 hónapra rá meg is fogant a fiunk. 25 évesen szültem.
Előtte nem tettem semmit. Nem szedtem vitaminokat, de azt amúgy sem, sajnos gyümölcsöt is keveset ettem, dohányoztam, éjszakában dolgotam, többször kimaradtam a kollégákkal iszogatni... éltem a fiatalok életét.
Már 3,5 éves a fiunk, visszaszoktam a cigire, újra éjszakában dolgozom. Ritkábban már, de előfordul, hogy iszogatunk a kollégákkal, és a férjemmel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!