Miért van az, hogy lassan a "barnázás" inkább a terhesség valószínűségét sejteti a mai kismamáknál, mint inkább esetleges vészjelzést, mint a vetélés tünete?
Figyelt kérdés
Mindenki írja,hogy:hő,hányinger,stb.."barnázás"....,lehetek terhes??
A barázás nem bíztató jel a terhességre,hanem fenyegető jel vetélésre!!
2008. jún. 2. 08:53
1/3 anonim válasza:
Ezt en is igy latom.
Talan akkor vaníbarnazas, ha alacsony azt hiszen a prog. szint, es a maszatolas a fenyegeto veteles jele.
Ezt osszekeverik azzal, h nagyon varjak a babat es a menszijuk nehezen indul, barnazva (ez szinten utalhat vmi hianyra) es orulnek neki.
De sajnos ez alt. tenyleg rosszat jelent :(
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem jó jel, és nálam is van mindig. Én már vizsgáltatom magam, hormonproblémára gyanakszom ...
3/3 anonim válasza:
Pedig aki ilyet kérdez hogy "barnázok, akkor lehetek terhes?", mindenki azt válaszolja hogy igen az a beágyazodás jele. Csak ezt olvasom. Szerintem vészjelzés. Esetleg annak lehet egy kis barnázás, aki már a pé-nél is barnázik. Hol vannak most azok akik ezt irják?? És Nekik ez volt a tersességük elején?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!