Világéletemben pontos volt a menstruációm. Ebben a hónapban már 5 napja késik. Csináltam tesztet, de negatív lett. Lehetek terhes azért? Reménykedjek?
sziasztok.MA már a negyedik nap,hogy késik de az érékenyebb tesztem is negatív.Amúgy kedves kérdező,kérdésedre a válaszom, nem,nincsenek tüneteim most,pedig érdekes,pár napja mondtam a páromnak,hogy olyan mintha terhes lennék,égett a gyomrom,szédültem,meg hasonlók,pedig akkor nem tudtam,hogy nem fog megjönni.mára már csak a görcs maradt,nincs mell feszülés,se semmi.
Azért nektek drukkolok,hogy baba legyen!
Majd írj,ha már teszteltél!
Szia 15.ös! Neked sincs tüneted mégsem jött meg és negatív?
(klubot csinálhatnánk )
De legalább neked volt valami jel.a mell feszülése terhességre szokott utalni.Érdekes a te helyzeted is.
Én hétfőn elmegyek a dokihoz.Ha terhes vagyok,ott már biztos látszik,ha nem,akkor majd Ő megmondja mi van.
KEresd meg őket és várjuk az eredményt! :) Az enyém még mindíg negatív,dokinál is voltam de még nem lát semmit,de azt mondta,hogy lehetséges a terhesség,még akkor is ha negatív.
Mintha kicsit kezdene fájni a mellem,de lehet,hogy már csak bebeszélem...
Drukkolok,hogy pozitív legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!