Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes vagyok? Bővebben...

Vajon terhes vagyok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Megjött a menstruációm rendesen az előző hónapban, most múlt el a peteérésem elvileg. Viszont 2 napja szédülök, néha kicsit hányingerem van, tegnap hőemelkedésem volt. És semmilyen más "betegségtünetem" nincsen. Most ez mitől lehet? Valami betegség lappang bennem, vagy terhes lehetek? Nem ment el bennem a pasim de soha nem lehet tudni...
2013. jan. 15. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy terhes vagy, de a tüneteidnek köze nincs hozzá.
2013. jan. 15. 19:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem vagyok az, bár nem is célom, csak megijedtem mert nem tudom akkor mi bajom van...
2013. jan. 15. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Influenza?
2013. jan. 15. 19:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem fáj a torkom, nem folyik az orrom, nincsen lázam, olyan semmilyen vagyok, és szédülök, meg kimerültnek érzem magam. ez lehet az? Ne nézzetek hülyének kérlek, lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, csak már nem tudok mire gondolni.
2013. jan. 15. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Mármint ez lehet sima betegség? nem akarom bebeszélni magamnak a terhességet és nem is várom, hogy mások megtegyék:)
2013. jan. 15. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor viszont nem vagyok az...?

Ne legyél olyan biztos benne. :)

2013. jan. 15. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, ezek a levertségi tünetek lehetnek az miatt is,de ez nem azt jelenti, hogy tuti nem vagy terhes.

Tudod, ha nem akarsz babát,akkor védekezni kell!

2013. jan. 15. 19:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Okok, ne is mondjátok....tudom. Mennyi idő után vannak a terhességnek tünetei? Szerintem veszek egy tesztet holnap az a tuti
2013. jan. 15. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Ilyen hamar nem lehetnek terhességi tüneteid! De a helyedben vennék egy tesztet, hogy 2 hét múlva megbizonyosodjak róla. Próbálj higgadt maradni, bár tudom hogy ez nem könnyű.
2013. jan. 15. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Holnap méh hiába veszel tesztet, az még nem mutat semmit.
2013. jan. 15. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!