Mára nem várom. Szerintetek mikor kéne csinálnom tesztet? Várjak még pár napot?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 11:30
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem az én hónapom lett. Késett, de megjőtt. Most nagyon elvagyok keseredve.
2009. szept. 2. 22:03
12/15 anonim válasza:
Fel a fejjel! Tudom, mit érzel! Nekünk 18hónap után sikerült. Ha majd összejön, utána már el is felejti az ember ezeket a nehéz hónapokat! :) Szorítok Nektek, kitartás!!!
13/15 anonim válasza:
Sziasztok!Én a 13,17 vagyok.Megirtam hogy ket csik van,a nemvart elott ket nappal de sajnos ma megjott.Nagyon gorcsolok es szomoru vagyok:(((
14/15 A kérdező kommentje:
Szia utolsó válaszoló! Együttérzek veled, nagyon sajnálom.Hát akkor ez nem a mi hónapunk. Én is nagyon levagyok törve. De majd próbálkozunk megint. Most következik majd , egy újabb hónap teli reményekkel és idegeskedéssel, hogy hátha sikerül. Szoritok neked és magunknak is. Majd irj, hogy neked mit hoz a következő hónap!
2009. szept. 4. 09:38
15/15 A kérdező kommentje:
Szia 11,37-es . Gratulálok, hogy neked 18 hónap után összejött. Ez ténleg sok idő. Mi is próbálkozunk majd megint a következő hónapban. Majd megirom megint , mi a fejlemény. Megteszek mindent a cél érdekében. Veszek ovu tesztet, még nem használtam, de hátha bejön.
2009. szept. 4. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!