4-5-én volt elvileg peteérésem.11-én rózsaszínet pisiltem, kétszer is, de el is múlt.22-én kell megjönnie, lehetett ez beágyazódási vérzés?
Szia kedves "Kérdező"!
Hogy vagy? :) Már 22-e van, gondoltam rákérdezek mi a helyzet nálad. :)
Ja, az előző válaszoló vagyok. Tudod, én is mára nem várom. Nem is jött még meg. :) De még várok a teszteléssel.
Drukkolok neked!!!
Szia!
Végül kiszámoltam, 28 napra szokott megjönni, az 19-e volt , eddig semmi, de a combtövem meg a combom,vádlim , derekam nagyon fáj.2napja csináltam tesztet, az negatív lett.
Szurkolok én is Neked nagyon!:)
Hehe...ez már vicces... mintha ugratnál... :)
Ugyanezt "mívelem" én is, fáj a combom, sőt a térdhajlatom, olyan mintha izomláz lenne mindkét lábamban... eddig nem értettem mi ez, sosem hallottam még ilyen terhességi tünetről... :) ja, és megjövősen fáj a hasam is napok óta...de eddig semmi. :)
Fejed nem fáj?
Egyébként picit én is elszámoltam magam, ma már 3. napja késik, de még nem tesztelek...kivárom az egy hetet. :)
Szurkolod neked a kövi teszthez!!!! :)
V.
A fejem nem fáj:(
A cicim se, pedig az mindig fáj meg megduzzad mielőtt megjön:)
Ha hétfőig nem jön, akkor tesztelek megint:)
Írj majd mi lesz Neked a teszt eredmény:)
:(
Akkor lehet, hogy az izgalom miatt nem jön meg. De inkább menj orvoshoz, az a biztos!
És majd a következő hónapban lesz baba! :):)
Hajrá! Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!