A párom elhagyott, mert babát várok. Nem tudom, mi tévő legyek?
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat. 1 hete gyötrődök, mit tegyek. A gyermekeimet elég szűkösen neveltem fel, de igyekeztem mindent megteremteni nekik, vagyis szerintem hiányt nagyon nem szenvedtek semmiben.
Elmondtam nekik, hogy mi történt. Első reakciójuk a határtalan öröm és elkezdték számolgatni, mi mindenről mondanak le. Ha csak ennyin múlna, egy pillanatig sem gondolkoznék. De félek, hogy utána annyi sem jutna mint eddig. Az eszem azt mondja, hogy nem szabad megtartanom, de a szívem szakad meg minden percben, ha arra gondolok.
Azért írtam, hogy a páromat egy kicsit több felelősség terheli, mert abban a pillanatban nem tudtam,hogy mi a szándéka.Nem is tudtam volna megakadályozni, mert nem szólt arról,hogy mi a terve. Csak azután nyugtatott, hogy nem lehet semmi bajom, mert közvetlen a női probléma után történt és azt mondta, hogy egy nappal utána semmi baj sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!