Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom elhagyott, mert babát...

A párom elhagyott, mert babát várok. Nem tudom, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok a párommal. Kiderült, hogy terhes vagyok,6 hetes. Mindkettőnk hibája, de egy kicsit több az ő felelőssége benne, mert tudta, hogy én nem szedhetek fog. Gátlót. Egyből azt mondta, hogy menjek abortuszra. Én kértem, hogy gondolja meg, mert én nagyon szeretnék babát.36 éves vagyok és van 2 fiam 14 és 17 évesek, akiket egyedül nevelek. Ő 45. Erre azt mondta, hogy neki csak a lánya létezik aki 14 éves és nem tudna egy másik gyereket szeretni, de ha megtartom, ő nem fog rá sem nézni és nem fogja elismerni sajátjaként. Nem tudom, mi tévő legyek? Soha nem volt abortuszom, nagyon szeretném megtartani, de nem tudom, hogy egyedül képes lennék e felnevelni 3 gyermeket.

2013. jan. 13. 15:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A Gy.K. épp arra lett létrehozva, hogy különböző témákban kérdéseket tegyenek fel azok, akiket érdekel mások véleménye, vagy információja valamivel kapcsolatban. Kicsit mókás lenne, ha a Kérdező ismerősei válaszolgatnának az általa feltett "Nem tudom, mi tévő legyek?" kérdésre.:-)) Ami szintén arra utal, hogy egy bizonyos helyzetben kívülállók véleményére kíváncsi. Valószínűleg épp azért, mert másként döntene érzelmi, és másként racionális alapon. De a végső döntést mindenképp neki kell majd meghoznia.
2013. jan. 14. 13:52
 22/23 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat. 1 hete gyötrődök, mit tegyek. A gyermekeimet elég szűkösen neveltem fel, de igyekeztem mindent megteremteni nekik, vagyis szerintem hiányt nagyon nem szenvedtek semmiben.

Elmondtam nekik, hogy mi történt. Első reakciójuk a határtalan öröm és elkezdték számolgatni, mi mindenről mondanak le. Ha csak ennyin múlna, egy pillanatig sem gondolkoznék. De félek, hogy utána annyi sem jutna mint eddig. Az eszem azt mondja, hogy nem szabad megtartanom, de a szívem szakad meg minden percben, ha arra gondolok.

Azért írtam, hogy a páromat egy kicsit több felelősség terheli, mert abban a pillanatban nem tudtam,hogy mi a szándéka.Nem is tudtam volna megakadályozni, mert nem szólt arról,hogy mi a terve. Csak azután nyugtatott, hogy nem lehet semmi bajom, mert közvetlen a női probléma után történt és azt mondta, hogy egy nappal utána semmi baj sem lehet.

2013. jan. 14. 15:40
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Van hogy a szívünkre kell hallgatni, ha tényleg el akarnád vetetni akkor nem gondolkoznál, hanem már rég az orvosnál lennél. De nem akarod, egyszerűen csak félsz hogy mi lesz ezután, hogy fogod eltartani meg ilyenek. Megértelek mert ez nem könnyű de nem is lehetetlen. Egy kisbaba nem kerül miliókba, és biztosan kapnál támogatást a családtól barátoktól rokonoktól. Luxus nélkül lehet élni, de a tudattal hogy már nincs veled a babád tudnál? Szereted őt már most szereted, ha nem így lenne nem szakadna meg a szíved ha az abortuszra gondolsz. A helyedben nem vetetném el, sose tudnál magadnak megbocsájtani.
2013. jan. 15. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!