Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom elhagyott, mert babát...

A párom elhagyott, mert babát várok. Nem tudom, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok a párommal. Kiderült, hogy terhes vagyok,6 hetes. Mindkettőnk hibája, de egy kicsit több az ő felelőssége benne, mert tudta, hogy én nem szedhetek fog. Gátlót. Egyből azt mondta, hogy menjek abortuszra. Én kértem, hogy gondolja meg, mert én nagyon szeretnék babát.36 éves vagyok és van 2 fiam 14 és 17 évesek, akiket egyedül nevelek. Ő 45. Erre azt mondta, hogy neki csak a lánya létezik aki 14 éves és nem tudna egy másik gyereket szeretni, de ha megtartom, ő nem fog rá sem nézni és nem fogja elismerni sajátjaként. Nem tudom, mi tévő legyek? Soha nem volt abortuszom, nagyon szeretném megtartani, de nem tudom, hogy egyedül képes lennék e felnevelni 3 gyermeket.

2013. jan. 13. 15:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
De megvetnek, mert ők inkább felnevelik szegénységben, boldogtalanságban a gyereküket, mint hogy elvetessék. Kíváncsi lennék ha már a 8. besikerült baba jönne, akkor is ilyen beszűkülten gondolkodnának-e, de valószínűleg igen. Álszentek. Azt hiszik a lepontozással csökken az abortuszok száma. :)
2013. jan. 13. 19:31
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

" joggal dönthet úgy, hogy nem akar egy 1 éves kapcsolatból származó, akarata ellenére világrajött gyerek apja lenni 45 évesen."

Akkor talán fel kellett volna húznia a kotont rinya helyett, nem?

2013. jan. 13. 19:45
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

És a 36 éves 2 gyerekes barátnőjének pedig fel kellett volna vele húzatnia, mivel tudta, hogy másként nem védekeznek. És akkor most nem írogatnánk okos ötleteket egy ismeretlennek, aki azon töri a fejét, hogy szül magának egy 3. gyereket, akit sem ő, sem a gyerek apja nem tervezett.

Ebből a félmondatból "Mindkettőnk hibája, de egy kicsit több az ő felelőssége benne..." én arra tippelek, hogy itt gumiról szó sem volt, kb. az orosz ruletthez hasonló megszakítás volt a "védekezés". Most pedig a pasi a lelketlen állat, mert nem akar egy 1 éves kapcsolatot okvetlenül egy gyerekkel is megerősíteni.

2013. jan. 13. 21:35
 14/23 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem akar gyereket, akkor miért nem keresett egy korabeli nőt, akinek már nem is lehet. D.gni jó volt neki a fiatalabb nő, de védekezés vagy gyerek már nem kell?
2013. jan. 13. 21:37
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

A hülyéknek üzenem, nem azt kérdezte a Kérdező, mit kellett volna tennie, hogy ne legyen gyerek. Úgy karattyolnak itt egyesek, mintha nem lenne ugyanennyi esélyük véletlenül teherbe esni védekezés mellett is, vagy ne fordulhatna elő bármelyikükkel is ilyen esetben, hogy a párjuk váratlanul hátat fordít és lelép, mert nem kell neki több gyerek!

Aki azt írja, a 8. becsúszott gyereknél...

Szerintem nem véletlen van 14 és 17 éves két nagyfia a Kérdezőnek, nem szült bárkinek minden évben, úgyhogy ne degradáld már ennyire le. Nem csak érzéketlen vagy, hanem szimplán bunkó is.

2013. jan. 13. 22:16
 16/23 anonim ***** válasza:
41%

Oké, akkor térjünk vissza az eredeti kérdéshez.

Nem, én nem szülnék 36 évesen két kamasz mellé egy 3. gyereket úgy, hogy anyagilag csak magamra és tartásdíjra, fizikailag, és lelkileg pedig csak magamra számíthatok.

A Kérdező által megadott információkból legalábbis ez derül ki.

2013. jan. 13. 22:47
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
Civa valamit nagyon félreértettél. Értelmezd a kommentem. Én vagyok a bunkó? Nem az a bunkó aki ok nélkül lebunkóz valakit? Teljesen átérzem a kérdező helyzetét, mert nekem is van 2 gyermekem, akinek nincs az ne ossza az észt, hogy egyel több már nem számít. Igenis számít, és egyedül lehetetlen megadni nekik mindent. Nélkülöznek így is, hát biztos nem tartanám meg a következőt, főleg ha egy olyan férfitől van aki elhagyott még a döntésem előtt. A 14 éves most kezd kamaszodni a 17 évesnek hamarosan érettségi, továbbtanulás. Rájuk nem igazán számíthat az ember.
2013. jan. 13. 23:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek ez előttem válaszolóval!
2013. jan. 13. 23:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdező nem írt anyagi gondokról. Ti meg magatokból indultatok ki.

Az más, ha a "nem tudom, hogy egyedül képes lennék e felnevelni 3 gyermeket" csak az anyagiakról szól, de én ezt nem tudom egyértelműen kiolvasni belőle!

2013. jan. 13. 23:38
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
Vicces hogy itt azon vitatkoznak egymásnak idegen emberek hogy te megtarsd e a babát. Pedig ezt egyedül csak neked kell tudnod és érezned. Mit szeretnél a szived mit súg mit kell tenned? Hallgass rá és ne félj nem leszel egyedül. Hiszen ott vannak a gyerekeid akik majd biztosan segítenek.
2013. jan. 14. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!