Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás? Feszült a petefés...

Beágyazódás? Feszült a petefészkemnél és ma reggel enyhén barnás váladékom volt?

Figyelt kérdés

Nem tudom, sokat olvasgattam a beágyazódásról, tudom hogy nem mindig van tünete, de ha közéjük sorolható a enyhe feszülős érzet? Tegnap éjjel tapasztaltam, ma reggel pisiléskor vettem észre hogy nagyon világos barnás a folyásom. Vagy lehet hogy menzi? Még nap hogy megjöjjön. semmi mellfeszülés nincs ami már vérzés előtt min. egy héttel lenni szokott.

Szerintetek?

2013. jan. 13. 10:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem, elvileg tegnap kellett volna megjönnie, de semmi, de várok hétfőig és veszek tesztet. :)
2013. jan. 19. 11:08
 12/16 anonim válasza:
Nekem mikor nem jött össze akkor fájt a méhem, feszült a mellem, és mikor össze jött.....semmi nem volt. Nekem ez lett gyanús. Amúgy én vettem korai tesztet és mensi előtt pár nappal már mutatta a babát.l
2013. jan. 19. 17:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát én most nem tudom mi van, még nem jött meg, ha minden igaz tegnap kellett volna, de semmi. Ma délután csináltam tesztet, negatív. Vettem még egyet ha nem jön meg pár nap múlva ismét de megpróbálok türelmes lenni, és reggeli pisiből.

De még mindig semmi tünet.

2013. jan. 19. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Nna, van valami kérdező?
2013. jan. 23. 17:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos ma elkezdtem barnázni, nem nagyon, remélem abbamarad és nem jön meg. De amugy ugyan úgy érzem magam mint eddig, sem görcs, sem mell és derékfájás. :) Még nincs veszve minden, ugye?
2013. jan. 25. 00:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nagy meglepetésemre ma megjött :(
2013. jan. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!