Beágyazódás? Feszült a petefészkemnél és ma reggel enyhén barnás váladékom volt?
Nem tudom, sokat olvasgattam a beágyazódásról, tudom hogy nem mindig van tünete, de ha közéjük sorolható a enyhe feszülős érzet? Tegnap éjjel tapasztaltam, ma reggel pisiléskor vettem észre hogy nagyon világos barnás a folyásom. Vagy lehet hogy menzi? Még nap hogy megjöjjön. semmi mellfeszülés nincs ami már vérzés előtt min. egy héttel lenni szokott.
Szerintetek?
Köszönöm, kedves vagy.
Visszaolvasva a kérdésemet, kimaradt egy 5-ös, azaz 5 nap van még hogy megjöjjön, ilyen korán nem szokott lenni barnázgatás, csak aznap vagy max egy nappal előtte
Nem, semmit nem érzek, ennek kicsit örülök is, mert nem egy helyen olvastam, hogy minden szokatlan jó jel. Nekem már menzi előtt kb 1 héttel nagyon fájnak a melleim, most semmi, csak tegnap a feszülő érzés és ma a barnázgatás.
Te hogy vagy? Csütörtök 17-e? Nekem péntek, szombat a nem várt napja. Van egy tesztem, remélem két csíkos lesz :)
Szia, én két napja tesztelte, tudom korán volt, negatív is lett :( de nem csüggedek, mert elvileg ma kellett volna megjöjjön és semmi, semmi menzis tünet még mindig, ma kicsit ingerlékenyebb voltam, de ennyi, ebből meg akármi lehet.
A mai időpont nem tuti, mert kicsit zavaros volt a ciklusom, de ha a hétvégén nem jön meg jövő hét elején tesztelek.
Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!