Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív a tesztem?

Szerintetek pozitív a tesztem?

Figyelt kérdés

9. dpo-n csináltam, 10-es érzékenységűvel és 20 perc alatt jött ki a második csík (30 percig érvényes az eredmény). Biztosan nem száradási csík, mostanra más el is tűnt. Bizakodhatok? Tüneteim is vannak, mellfájdalom, nincs egyáltalán folyásom (az első gyerekemnél is ezek voltak).

Esetleg áttenné nekem valaki negatívba?

Előre is köszönöm!

2013. jan. 11. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

hát az érdekes....tesztelj újra holnap reggel!!!

szerintem akkor ez nem pozit mutatott, inkább a tesztel volt gond!!

2013. jan. 11. 14:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem One Step tesztről van szó, és az ovutesztjei is sorban kifakulnak száradáskor, legalább fele annyira látszanak, mint teszteléskor. Csinálok holnap reggel is, kíváncsi vagyok!

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 11. 14:30
 13/21 anonim ***** válasza:

áttettem neked - ba:

[link]

szerintem ezen kivehetően látszódik a 2.csík.

A 9.napon nekem is ilyen halvány volt a mostani babámmal.

Ha nem tévedünk akkor szépen erősödik majd:)))

drukkolok!

2013. jan. 11. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Csinálj holnap egy másik tesztet. Az a biztos egy nagyon lutri én is látok nagyon halványan valamit de ebből még bármi lehet.
2013. jan. 11. 14:52
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!! Tényleg látszik, igaz, halványan!

Holnap csinálok! Majd megírom, mi volt!

2013. jan. 11. 14:54
 16/21 anonim ***** válasza:
SZerintem kazettás tesztet vegyél, ezek a csíkok olyan becsapósak, azon meg olyan szépen látszik a PONTOS eredmény!
2013. jan. 11. 18:40
 17/21 A kérdező kommentje:

[link]

A felső a mai (10. dpo) One Step (10-es), a második mai X-epil (25-ös!), kb. ugyanolyan mint a tegnapi. Élőben kicsit jobban látszanak a csíkok. Meglepődtem, hogy a gyengébb x-epil is elszineződött! Tehát most már biztosan nem "szellemcsík" volt! :)

De jósteszteltem is ovutesztel, azon már feltűnően látszik a két nap közötti különbség (a felső a tegnapi, az alsó a mai):

[link]

2013. jan. 12. 08:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen ez egyértelmű pozitív lesz:))ha erősödik, nekem is ilyen volt az első tesztem a 11.dpo-ma vagyok a 15dpo-n most már erős pozitív:)
2013. jan. 12. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:

13as vagyok.

gratulálok,nagyon szépen alakulnak a tesztek:))

nekem a nemvárt napja előtt lett egyforma erős a 2 csík!Addig a 2.mindig halványabb volt.

2013. jan. 12. 15:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Gratula Nektek is!
2013. jan. 12. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!