Valakinél bevált már a hőmérőzés? Esetleg van tünete az ovulációnak?
Figyelt kérdés
Most kezdtem hőmérőzni,és érdekelne mennyire megbízható.Olvastam,hogy a cickafark tea segít ebben.Szerintetek?2013. jan. 10. 10:26
21/25 A kérdező kommentje:
igen,meg tudtam nyitni,köszi :) reggel 5 óra felé pontosabb? hát nemtudom,nekem most ovuláció után egy kis rózsaszínes folyásom,de utána már nem volt,ez beágyazódás biztos nem ,mert hamar lenne,áá nem is jó rá gondolnom,mert nem sikerül..
2013. jan. 17. 20:14
22/25 anonim válasza:
Ki tudja lehet beágyazódás volt!:-))
nekem is volt egy rozsaszin pötty a bugyin de csak ennyi...
Lehet baba van...
És igen mindig hajnalba kell mérni mert akkor a legpontosabb..anno olvastam de a részletekre nem emlékszem sajna....remélem már most összejött a baba!Mónka!
ha gondolod irj privit!
23/25 A kérdező kommentje:
:)) nagyon jó volna,csak peteérés után egy napra rá volt és az korai,de lehetett hamarabb is a peteérésem,mivel most kezdtem el cickafark teát inni,előre is hozhatta,viszont azt meg azért nem hiszem,mert a hőm aznap ment fel,mikorra vártam :D majd meglássuk.
2013. jan. 18. 17:01
24/25 anonim válasza:
Szerintem is korai beágyazódásnak! Inkább ovu volt! Viszont így még mindig van esély most a babára! :) Majd szorítok! :)
25/25 A kérdező kommentje:
igen,szerintem is ovu volt,de már az is jó,hogy tudom,van ovulációm :) eddig nem voltam benne biztos,most kezdtem csak el figyelni ezeket,de örülök,hogy van.köszönöm a válaszotokat :))
2013. jan. 21. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!