Valakinél bevált már a hőmérőzés? Esetleg van tünete az ovulációnak?
Szia nekünk elsőre összejött hőmérőzéssel a baba...
Biztosra akartam menni azért kezdtem el hőbérőzni.
Köv honapban + lett a teszt.
Nekem szép trifázisosra jött ki 36-. volt az alap mikor pém volt 35.8 lett utánna szépen felkuszott 37 ig és ott is maradt...mikor pém volt olyan tojásfehétjés nyákom volt és fájt a hasam mikor beágyazodott annyira görcsöltem hogy nem birtam felálni az ágyrol...
Rég probálkoztok vagy ez az első?
Nem szedtem és nem ittam semmit elevitet szedtem csak azt végig.
Majd irj mizus sok sikert!Ja a ciklus.hun vezettem...
Akkor neked egy-kettő összejött,gratulálok!! :) második hónapja próbálkozunk,de ebben a hónapban kezdte el hőmérőzni,nem elejétől,így még nem ismerem annyira a ciklusomat.De ovu előtt volt pár nap,hogy 37 volt,viszont a napján leesett és aztán felment szépen.Tegnap volt és főleg este nagyon szúrt a jobb petefészkemnél,és kicsit görcsölt a hasam is,ebből következtettem,hogy peteérésem lehett.A nyákom is tojásfehérje szerű volt és nyúlós ovu előtt,a menses után teljesen más állagú.
Neked volt beágyazódásos vérzésed?
17 es illetve 19 es vagyok..remélem meg tudod nyitni...
Kivánom hogy hamar skerüljön nektek is a baba!mi majd idén szeretnénk kistesot még nem probálkozunk...
Megint előker
ül majd a hőmérő...Tanács mindig nyelv alatt mérd huganyosal 1 percig...mindig egy időben lehetőleg 5 óra fele és addig ne kelj fel....majd irj.szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!