Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba a dologban?

Lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már mindenki unja az ilyen kérdéseket, előre is elnézést kérek, de nagyon ideges vagyok. Jan. 1-én voltunk együtt (100%-ig biztos), pé után nagyjából egy héttel. A nem várt 5 napja késik. PMS-es tüneteim nincsenek (pedig szoktak lenni). Teszt negatív. Nagyon örülnénk a kicsinek.

Van értelme még tesztelgetni vagy várjak (nyilván nem tudok mást csinálni). Jól esne egy-két biztató szó.

2013. jan. 10. 09:02
 1/5 Timóca Szamóca ***** válasza:
Szia,elöször is nyugi,a teszt sem 100 %,inkább várj még pár napot,ha terhes vagy,úgyis megtudod,ha pár nap múlva csinálsz tesztet.De ha csak tesztelgetsz,találgatsz és kiderül,hogy mégsem...akkor nagyobb lesz a cslódásod.(tapasztalat)
2013. jan. 10. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:
még csak elsején voltatok együtt mostanra ágyazódott be kb. Még idő h a teszt kimutassa. Minimum 3 nap legalább még de akkor se fogja még azt mutatni amit kell biztosra mert még annyira korai. Ha nincs menzid az jó de az nem azt jelenti h máris csinálhatod a tesztet. Várj vele. Amíg nem jön addig van remény. De tegnap nem te tetted fel ugyanezt a kérdést??
2013. jan. 10. 09:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem tettem fel ugyanezt a kérdést.
2013. jan. 10. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi csak egyezés van :) Kb ilyen adatokkal kérdeztek tegnap is :)
2013. jan. 10. 09:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát mindenki akciózott szilveszterkor ;)
2013. jan. 10. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!