Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztet csak hétfőn tudok...

Tesztet csak hétfőn tudok venni, lehet, hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés
Párommal egész hónapban óvszerrel szeretkeztünk, de mindig csak a végén vette fel, a ciklusom 34. napján vagyok, és sehol a mensi. :))

2012. dec. 15. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát annak sok értelme nincs, ha a végén veszi fel a gumit:D

És hány naposak egyébként a ciklusaid?

2012. dec. 15. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Gratulálok, kezd szokni a kismama megszólítást!

Előváladékról hallottál már?! Tudod az az, amitől ugyanúgy teherbe lehet esni!

2012. dec. 15. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:
kedves Csilla, megkérnélek rá, hogy ne beszélj ilyen lekezelően velem, csak azért, mert figyelmetlen vagy. Mosolygós fejet tettem a végére, ergo nem bánnánk ha baba lenne a dologban, csak nem terveztük, így nagyobb a meglepetés. :)
2012. dec. 15. 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Nyáron hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta így csináljuk. Lesz ami lesz alapon. :) Akkor 28 naposak voltak a ciklusok, azóta 30
2012. dec. 15. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kérdező!!!

Igen előfordulhat hogy baba van a dologban.:)

Én is pont ilyen cipőben járok.Nekem 25-28 napos ciklusaim vannak én is a 34.napomon járok, de mi egyáltalán nem védekezünk, mert babát szeretnénk :),, nagyon remélem hogy most összejött, Nekem sosem késik ... ezért furcsállom, és holnap vagy hétfőn fogok tesztelni, mert már teszteltem egyet de az 25ös érzékenységű volt. (talán még korai volt),REMÉLEM A KÖVETKEZŐ TESZT MÁR KÉT CSÍKOS LESZ.

ÉS AZT IS REMÉLEM HOGY NÁLAD IS AZ A HELYZET AMIT SZERETNÉL, HA BABÁT SZERETNÉL KÍVÁNOM HOGY LEGYEN AZ...:)

Én drukkolok neked tiszta szívből...

Kérlek ha van valami fejlemény írd meg.

2012. dec. 15. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Minek a gumi, ha gyereket akarsz?!
2012. dec. 15. 16:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Csilla veled tényleg problémák vannak. Nem tervezünk babát, csak ha becsúszna nem bánnánk, de ha pár évvel később lenne az se lenne baj, ha most, az se. Nem készülünk rá görcsösen, de ha mégis becsúszna, akkor örülnénk neki. Ezért az óvszer. És ezért csak a végén.
2012. dec. 15. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy velem van a gond, de most vagy védekezek, és nem akarok gyereket -még becsúszót sem- vagy nem védekezek, mert gyereket szeretné!
2012. dec. 16. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csinálhatsz tesztet.
2012. dec. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!