Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba a dologban? Többi lent

Lehet baba a dologban? Többi lent

Figyelt kérdés
PCOS vagyok 5 hónapja rendszeres. most nem jött meg. már napok óta hányingerem van. más tünet nincs. tegnap kellett volna megjönnie. nem merek tesztelni mert félek hogy csak csalódni fogok. szerintetek? ha az vagyok akkor utána azonnal menjek nőgyógyászhoz?? mert hallottam olyat hogy az ilyen betegeknek nagyobb a vetélési esélye.
2012. dec. 27. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha terhes vagy, akkor kimutatja a teszt! Hajrá, tesztelj! Vegyél ma egyet, holnap reggel csináld meg!

Majd írd meg mi volt!

2012. dec. 27. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
en is pco-s vagyok, nekem endodoki mondta, hogyha pozit tesztelek egybol hivjam, es megbeszeljuk, hogyan tovabb. Amugy nem gondolnam, hogy kezelt, karbantartott pco mellett nagyobb lenne a veteles kockazata, mint barmilyen mas esetben. Szinten az endodoki mondta, hogy volt neki kismamaja 300-as inzulinszinttel, problemamentes terhesseggel, spontan teherbeesessel. Szoval szerinem felesleges aggodni. Drukkolok! Mellesleg en is a 30. cn-on vagyok, elvileg tegnap/mara nem varnam, de a hom szerint csak pentek szombat korul fog megjonni, vagy mar nem is tudom. Furcsa mod nincsen semmi jel hogy megjonne, ilyenkor mar boven vannak elojelek. Felek, hogy megint nem jon meg, es nem is vagyok terhes, pedig nekem is ez lenne a 6. normalis ciklusom. Persze mi is babara hajtunk :)
2012. dec. 27. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem is ez a furcsa hogy semmi előjele a mensinek. de az émelygés hányinger gyötör elég rendesen. pedig nem szokott. azt se mondhatom hogy bezabáltam így karácsony alkalmával mert nem ettem többet mint szoktam.
2012. dec. 27. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
van még itthon egy tezstem. elég régi de a szav. ideje 2013.02-án jár le. szerintetek mutat valós értéket?
2012. dec. 27. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Naná,h mutat,csináld meg.
2012. dec. 27. 13:07
 6/8 A kérdező kommentje:
holnap reggel megcsinálom.
2012. dec. 27. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Megcsináltam ami itthon volt. Azt az egy csíkot is alig akarta kimutatni. Szerintem veszek ma másikat és egy pár nap mulva megcsinálom ha nem jön meg.
2012. dec. 28. 05:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia kedves kerdezo mi van veled? A 2. valaszolo vagyok, aki hasonlo cipoben jart mint te. En a mai napon hatarozott gyonyoru pozit teszteltem, de a tunetem annyira nulla, hogy nem is tudom mi vitt ra vegul hogy teszteljek. Azt hittem elajulok mikor a masodik csik szinte azonnal kijott. El se hiszem, hogy sikerult. Kivanom, hogy neked is mihamarabb ott legyen a pozi teszt a kezedben!!
2012. dec. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!