Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valami über poénosat tudtok,...

Valami über poénosat tudtok, hogy mondjuk el a szülőknek, hogy babát várunk?

Figyelt kérdés

Szinte minden belefér,iszonyat jó fejek,és már nagyon régóta szeretnék ők is,hogy unokájuk,dédunokájuk legyen! :)

Lehet nagyon megható mód,poénos,vagy aranyos... és szívesen elolvasom azt is,ti hogy mondanátok el,illetve hogy mondtátok el!

Lehet hogy u.h. kép még nem lesz,mert holnap leszek 5 hetes,bár mennem kell orvoshoz,mert p.m. beteg vagyok,így sos-be kellenek a beutalók! De ha még nem látszik a pici,akkor kép nélkül megyünk! Pozi teszttel,vagy nem tudom! :D:D:D:D Vasárnap szeretnénk elmondani,szóval várom az ötleteket! :) Egyenlőre csak az én szüleimnek mondjuk el,mert nagyim otthonban van,és ott olyan szagok vannak,hogy anya tuti rá fog jönni! Meg ismer,mint a csuda,szóval nem is tudnánk titkolni sem! Így inkább együtt megyünk,és mondjuk el,mint ő kérdezzen rá,mert az olyan hü*én jönne ki... :(

2013. jan. 9. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
vigyél ajándékot benne egy mini babacipővel, gratulálok, ön nagymama/dédi/stb lett felirattal. elsőre ez jutott eszembe
2013. jan. 9. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
kiscipőbe bele lehetne tenni ha lesz az ultrahangos képet, alá üzenettel, hogy ugye majd rám adod? :)
2013. jan. 9. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem is über poénos, de egyből értették: mi azt mondtuk, mikor bejelentettük a nagyszülőknek, hogy hárman jöttünk.
2013. jan. 9. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
A párom úgy jelentette be anyósomnak meg a hugának,hogy télre megsokasodunk:))
2013. jan. 9. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
A legszuperebb nagypapa, nagymama bögre, szépen becsomizva, ha lesz uh kép azt is beletenném. Biztosan hamar kapcsolnak majd. :)
2013. jan. 9. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
egyik ismerősömék karácsonykor a tv elé csődítették a családot, és bekapcsolták a 4d-s ultrahangos videót. az egész család meghatódott, pláne, hogy iszonyat régóta próbálkoztak...:)
2013. jan. 9. 21:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm,a bögre nagyon tetszik,ez jó ötlet!

Mi még arra gondoltunk,hogy viszünk egy üveg kölyök pezsgőt,és amikor koccintunk én azt mondom mama,párom mondja papa,igyunk az unokátok egészségére! De a bögre is nagyon jó ötlet,meg a képes,és szinte mind,úgyhogy vasárnapig döntenünk kell! :D

2013. jan. 10. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Írjatok egy levelet a baba nevében. Kedves nagymama/nagypapa megszólítással. Valami aranyos szöveggel, hogy ekkor és ekkor érkezem, tudom, hogy már nagyon vártatok, majd sokat leszek nálatok és jól elkényeztethettek stb.
2013. jan. 10. 10:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Na azt tuti nem írom bele,hogy elkényeztethetik! :D:D:D:D Már 30 elmúltam,és évek óta rágják a fülem az unokával! Nagyon szerették volna már akkor,amikor mi még nem voltunk rá felkészülve! Amióta pedig mondtuk,hogy tervben van,azóta meg pláne teljesen odavannak! Tuti édesapám fogja a lehető legjobban elkapatni a picit! De hát erre valók a nagyszülők,nem? Ana meg apa pedig arra,hogy nevelje utána! :D:D:D:D
2013. jan. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!