Valami über poénosat tudtok, hogy mondjuk el a szülőknek, hogy babát várunk?
Szinte minden belefér,iszonyat jó fejek,és már nagyon régóta szeretnék ők is,hogy unokájuk,dédunokájuk legyen! :)
Lehet nagyon megható mód,poénos,vagy aranyos... és szívesen elolvasom azt is,ti hogy mondanátok el,illetve hogy mondtátok el!
Lehet hogy u.h. kép még nem lesz,mert holnap leszek 5 hetes,bár mennem kell orvoshoz,mert p.m. beteg vagyok,így sos-be kellenek a beutalók! De ha még nem látszik a pici,akkor kép nélkül megyünk! Pozi teszttel,vagy nem tudom! :D:D:D:D Vasárnap szeretnénk elmondani,szóval várom az ötleteket! :) Egyenlőre csak az én szüleimnek mondjuk el,mert nagyim otthonban van,és ott olyan szagok vannak,hogy anya tuti rá fog jönni! Meg ismer,mint a csuda,szóval nem is tudnánk titkolni sem! Így inkább együtt megyünk,és mondjuk el,mint ő kérdezzen rá,mert az olyan hü*én jönne ki... :(
Mindenkinek köszönöm,a bögre nagyon tetszik,ez jó ötlet!
Mi még arra gondoltunk,hogy viszünk egy üveg kölyök pezsgőt,és amikor koccintunk én azt mondom mama,párom mondja papa,igyunk az unokátok egészségére! De a bögre is nagyon jó ötlet,meg a képes,és szinte mind,úgyhogy vasárnapig döntenünk kell! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!