Miért megy fel menses előtt a hőm? Talán sikerülhetett a baba?
28 naposak voltak a ciklusaim,egészen a múlthónapig.Akkor életemben először 33.napra jött meg.A ciklus.hu szerint 27.-én kellett volna megjönnie,de semmi...
Vasárnapig várok,hátha...Viszont furcsának találom,hogy mensi előtt így felugrott a hőm.Múlt hónapban is volt egy ilyen ugrásom,pont így.Ez mitől lehet,talán nem tud beágyazódni?Tegnap volt menses görcsöm,de azóta nem jött meg.Mára már megszűnt a görcs is.A mellbimbóm fáj,folyásom nincsen.Menses előtt vizes folyásom szokott lenni.Egyenlőre az sincs:)
Nem képzelem be magamnak a babát,de érdekelne,hogy mitől megy fel mensi előtt már 2. hónapja a hőm?
A válaszokat előre is köszönöm!(folsavat kezdtem el szedni ebben a hónapban,napi egyet,ami 3 mg-os)
Köszönöm a választ!
Bizakodunk,hogy baba,de tesztelni még nem merek.
Talán holnap az első vizeletből.Kaptam a páromtól Royal hcg tesztet:)
Nekem nem ismerős ez a teszt(ilyent soha nem használtam még),volt már valakinek vele tapasztalata?
Ez erősen hasonlít egy trifázisos görbére, nekem is hasonló volt mikor terhes lettem, 2x volt ugrás felfelé.
Még ne tesztelj, mert ha 17-19-e között volt ovulációd akkor még tutira nem mutatja ki. Én szept. 3-4-ig várnék vele, addig figyeld a hődet, de pontosan ugyanakkor és ugyanott mérd, mindig egyből éberdés után!
Sok sikert, mi szurkolunk :) Majd írd meg mi lett!
16 hetes kismami
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Bizakodunk,talán most sikerült a baba:)
Természetesen megírom majd,hogy mit is teszteltem:)
Ez a görbém:)
A folyásom az érdekesen alakult,mert vizes jellegű volt,de hígabb krémes.Már azt hittem mensi lesz,de mégis baba!A melleim meg vannak duzzadva,de az mensi előtt is tünet nálam,így bele sem éltem magam:)
Szia!
Gratulálok Nektek! Ebből is látszik,h a hőre nem feltétlen kell 100%-ig számítani.:)
[link] Ide fel tudod tölteni a képet és a linkkel megoszthatod másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!