Méhgyulladásom van. Ez nagyon súlyos?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam nődokinál mert már éreztem hogy nincs valami rendben a hasamban. Hát ezt a vizsgálatot senkinek nem kivánom, mert nagyon fájt. Kaptam 3 gyogyszert 3db kék bogyot(sumamed500),aflamin port, klion d100 kupot. azt mondják hogy akár meddö is lehetek. ugye meglehet gyogyulni? nagyon félek. babát szeretnénk 8 honapja probálkozunk. most akkor hagyjuk abba amig meg nem gyogyultam igaz? és utána is várjunk még vagy akkor folytahatjuk?2009. aug. 27. 20:57
1/3 anonim válasza:
Nem akarok kuruzsló lenni, de próbáld ki a cickafarkfű fürdőt. Nekem nagyon sokat fájt a petefészkem, egyszer vettem ilyen fürdőt, azóta elmúlt a fájdalom.
Patikában kapható zacsis tea, én ezt áztattam be kb. 5-6 liter hideg vízbe, kevertem hozzá két evőkanálnyi kamillát is. Ezt kb. öt óráig áztatni kell a hideg vízben. Forró fürdőt csináltam magamnak, majd beleszűrtem a teát. 20 perc pihenés benne elég volt. Nekem nagyon bevált, ha volt is gyulladásom, teljesen megszüntette.
Ártani biztosan nem árt.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors választ! ez biztos nem fog ártani és én is hallotam már erröl! és ki is fogom probálni
2009. aug. 27. 21:06
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ihatsz még kamilla,körömvirág teát napi 1 csészével éhgyomorra,nekem nagyon gyors javulást eredményezett!Jó gyulladáscsökkentő!
Gyors javulást kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!