Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes? Agusztus...

Lehetek-e terhes? Agusztus 17-én voltunk strandon a barátommal. És ott lennt egymáshoz értünk (kb 15 percig. ) (Terpeszben vele szemben ültem a lábán) Semmi egyébb nem történt. Volt rajtunk ruha. Így belém juthattak a spermiumok?

Figyelt kérdés
19-én éjjel és nappal hányingerem volt de szerintem ez független ettől a dologtól. Egyébként 21-én megjött. De nagyon aggódom (nem akarok terhes lenni)mert hallottam már olyat hogy valaki a spermás víztől lett terhes de ezt nemtudom mennyire lehetséges.Mit gondoltok mennyi az esély arra hogy terhes legyek.
2009. aug. 27. 20:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok.
2009. okt. 1. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez jó hír, okos vagy mégis :)

Ne kapkodd el, vigyázz magadra!

2009. okt. 5. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg, már írtam, hogy az idegeskedés a legrosszabb.

Ruhában voltál, írtad, hogy nem volt szex. Akkor mitől lennél terhes??? Akkor ha külön ágyban alszotok de mindketten egymásra gondoltok szerinted lehetsz terhes???

Én ennyi idős voltam mikor először elmentem dokihoz, azóta hozzá járok, már 12 éve. Meg tudod beszélni vele, hogy nem jött meg és kérsz vizsgálatot, valamint adjon tanácsot a védekezésre. Ne parázz, ez természetes dolog, nem te leszel az egyetlen aki ezt kéri tőle. Ez egy jó lépés a felnőtté váláshoz, ennél csak nehezebb dolgok jönnek később.

2009. okt. 5. 10:13
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:):):)

(már megjött pénteken)

2009. okt. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!