Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talitunk az egyik baratommal de semm komoly nem volt azelott koztunk, felmentunk hozza, meittunk egy egy uditot es csak arra ebredtem h az agyaba vagyok es o mellettem, ruha pedig nem sok rajtam. Mi tortent?
Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 00:08
1/8 A kérdező kommentje:
semmi*....megittunk*
2008. aug. 5. 00:09
2/8 anonim válasza:
hát már bocsi, de szerinted mi történhetett? nyanítom, hogy nem kártyáztatok egész este....
3/8 anonim válasza:
Ez komoly??? Csak tőle tudhatod meg biztosan, hogy mi történt. Nem kérdezted tőle, hogy mit csinált? De ha már nem volt rajtad ruha, akkor nem hiszem, hogy csak úgy levetkőztetett, hogy kényelmesen aludj. Ott már más is volt.
4/8 A kérdező kommentje:
es mi volt?mikor felebreedtem el is jottem tole
2008. aug. 5. 00:14
5/8 anonim válasza:
Csak egy üditőt????? Attól még az embernek nem maradnak ki dolgok....Ha meg ittatok akkor bármi előfordulhatott, de különben meg mért nem a barátodat kérded????????
Amugy meg ha jó lett volna,akkor ugyis emlékeznél rá, még ha ittas is voltál...szerintem :)
7/8 anonim válasza:
Lehet hogy rakott valamit az üdítőbe. Akkor pedig nem emlékszel mi történt. Jó lenne megkérdezni, sőt, én feljelenteném. Veszélyeztetés, nemi erőszak, etc. ÉS nincs az az isten hogy úgy aposztrofáljam "barátom" az ilyet...
HA tudtoddal került a szervezetedbe tudatmódosító hatású szer, mint alkohol, drogok, akkor pedig magadra vess, ha meg nem haragszol érte.
8/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem írókkal és csak annyit kérdeznék h 1 hány éves vagy? 2 lány vagy? 3 szűz voltál előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!