Régóta nem jön össze a baba. Lehetséges, hogy ingadozik a hormonszintem?
Csak elméleti kérdés, most állt össze a kép. Fogok orvoshoz is menni a héten. De kíváncsi vagyok másnak van e tapasztalata.
Szóval a mellemből pár napja vettem észre, nyomás hatására jön váladék. Majdnem minden hónapban ellenőrzöm, mert amikor a második babát terveztük (1,5 évvel a szülés után) ugyanez volt, az orvos elküldött vérvételre, végül nem jutottam el, mert pozitívat teszteltem. Szerencsém volt nagyon azt mondta. Magas hormonszintre tippelt.
1 éve tervezzük a 3-dikat, nem erőltetjük, de nem jön össze.
Másik furcsa dolog, kétszer voltam terhes, mind kétszer csodaszép dús hajam volt, de ami ezt követte katasztrófa. Hajhullás nagyon durván. Már régóta hullik a haja elég keményen, néztek TSH-t, rendben volt. 1 hónapja viszont abbamaradt a hajhullás. Csak gondolom, hogy a hormonokkal lehet összefüggésben.
Terhes biztos nem vagyok, jönnek a mensi előtte pattanásaim. Egyik terhességemnél sem volt egy pisi pattanás sem.
Kb ennyi. Mit mondtok erre?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!