2 hét múlva a terhességi teszt kimutatja az eredményt?
Figyelt kérdés
muszáj megvárnom, hogy késsen a menstruációm? milyen tesztet ajánlotok, ami kimutatná? mindenképp reggel kell megcsinálni?2013. jan. 5. 17:54
1/8 anonim válasza:
Nekem 20 nap múlva még negatív volt, 3 hetesen már pozitív:)
a sima 400 ft-os Lily is jó sztem, azt nem is kell reggel csinálni.A drágábbak se jobbak.
2/8 anonim válasza:
igen, muszáj megvárni, mert előtte nem igen mutatná ki úgy sem. A legérzékenyebb tesztet érdemes, az már menzesz (elmaradt) napján kimutathatja. És igen, reggel, első pisinél kell megcsinálni a tesztet:-) ha 2 hét múlva esedékes, hogy megjöjjön, akkor 2 hetet bizony ki kell várni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! nem két hét múlva esedékes.., hanem jóval több időt kéne várni. már úgy is hallottam, hogy két hetet kell várni, mert 12-14 nap múlva mutatja ki a teszt az eredményt. viszont olyat is hallottam, hogy meg kell várni a menstruáció napját. most melyik az igaz?
2013. jan. 5. 18:06
4/8 anonim válasza:
mikor volt az utolsó menstruáciiód első napja?
5/8 anonim válasza:
Normàl esetben a peteérést követő 12-14 nap egybeesik a menstruáció első napjával. Mellesleg nàlam ez 15 nap.
6/8 anonim válasza:
Peteérést követően(ha megtermékenyült) 12 nap a beágyazódási idő,ezt meg kell várni,mert csak ezután termelődik a szervezetedben a HCG hormon amit a teszt kimutat.Szóval minimum 12 napot tuti várni kell,de van olyan is,akinek többet kell várnia,mert nem mutatja ki 12 nap múlva,csak mondjuk 15-16 nap múlva.
7/8 anonim válasza:
Én ezt a tesztet vettem ma, 65ft volt!! És szuper mindkét babámnál ezt használtam,nagyon ajánlom!! :)
Én holnap REGGEL tesztelek(fontos hogy reggel!!),tegnap kellett volna megjönnie.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 9. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!