Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy egy nagyon...

Miért van az, hogy egy nagyon halvány pozi teszt után nem lett semmi? (KÉP)

Figyelt kérdés

Már mensi előtt 3nappal intenzíven fájtak a melleim( pedig mensi előtt csak 1héttel szokott) és érdekes szurkálásokat érzékeltem az alhasamnál.Mensi előtt 2nappal csináltam tesztet,ami nagyon halvány pozi lett.tény, hogy képen alig látni,de bárkinek mutattam egyből látta a 2.-ik csíkot(nem csak fény felé fordítva).

Még aznap késő délután/este megjött,nagyon élénk piros (ennyire nem szokott) és sokkal több mint szokott,ami kb 3napig tartott,utána inkább már csak intenzív barnázás volt.Miután elmúlt a mensim pár napra rá csináltam megint egy tesztet (10.-es erősségűt) full negatív lett.Elment volna a baba? vagy mi történt?

[link]

[link]

2013. jan. 4. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

most felszaladt a szemöldököm:D

nagyon szeretnél babát, akkor minek megszakítani? mi az, hogy a párod nem akarja "erőltetni"?:D

bocs, csak ha babát szeretnétek TÉNYLEG, akkor ne így álljatok hozzá:)

2013. jan. 4. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
ez egy Medilab teszt, pozitívnak látom én is, de ha megjött erősen akkor szerintem elment a baba... Sajnálom. azért megnézethetnéd magad dokival hogy biztos kitisztultál -e...
2013. jan. 4. 21:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Az alapján, amit leírsz, elvetéltél. Nem ritkaság az ilyen, hogy szinte még nem is tudsz a babáról, már el is megy. Szelekció.
2013. jan. 4. 22:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!!Tavaly áprilisban ugyan így jártam én is..nem jöt meg,vártam 1 hetet,majd teszteltem ápilis 26-án.Halványan,de pozi lett.Elmentem dokihoz,12 mm-es endometrium,modnja,lesz ott valami...május 7-én elkezdtem vérezni,de nagyon...élénk piros,bő darabos vérzés volt.Mentünk az ügyeletre,ahol közölték,hogy spontán vetélés,bent kellett egy éjszakát maradnom,hoyg megfigyeljenek,másnap csináltak labort és UH-ot,hog teljesen kitisztult-e.Szerencsére nem kellett műtéttel befejezni ,minden rendben volt.Júniusban már nem jött meg.Most 9 hónapos a pici lányom:-)Szóval én spontán vetélésre gondolok,lehet,nem tudott rendesen beágyazódni.Ne keseredj el,ha mindketten szeretnétek,próbálkozzatok:-)Üdv.2 kislány anyukája
2013. jan. 5. 06:50
 15/15 A kérdező kommentje:
sajnos a kis csöppséget még csak én szeretném annyira nagyon.A párom is szeretné,csak még várni szeretne vele, és mivel az ország másik végében dolgozik,csak hétvégente jön haza akkor is van, hogy csak 1napra,vagy csak 1éjszaklára, így még nem meri bevállalni,hogy egyedül legyek, nehogy valami baj legyen (szülői segítség kb 200km-re lenne legközelebb)Úgy néz ki, hogy kap munkát a közelben,nagyon jó beosztással,csak a gond az, hogy várni kell arra, hogy egyáltalán meg nyeri-e a cég a pályázatot vagy sem.Addig nem mert babát vállalni és ezért védekezünk megszakítással,mert ha mégis becsusszanna, nem lenne gond.
2013. jan. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!